Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g
Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g

Mary Rose - Gingerbread Tea - 50g

  • Mary Rose Gingerbread is een melange van yunnan zwarte thee en aromatische toevoegingen, gecreëerd voor het herfst-winterseizoen. Het dominante element van de samenstelling is kaneel met een diep, etherisch aroma en sinaasappelschil.
Maat
7,09 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid141,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 236.33 pts.

Mary Rose Gingerbread is een melange van yunnan zwarte thee en aromatische toevoegingen, gecreëerd voor het herfst-winterseizoen. Het dominante element van de samenstelling is kaneel met een diep, etherisch aroma en sinaasappelschil. Ze worden aangevuld door de delicaat kruidige marigold petals en een mix van aroma's die alle gebruikte elementen samenbindt tot een harmonieus geheel. De perfecte verhouding van de ingrediënten resulteert in een unieke mix met een heerlijk aroma en een uitstekende smaak. Mary Rose Gingerbread is een perfecte thee voor lange herfst- en winteravonden. We twijfelen er niet aan dat het geliefd zal zijn bij alle liefhebbers van originele thee fusies!

Toegevoegde informatie:

Ingrediënten: 87,1% yunnan zwarte thee, 4% sinaasappelschil, 4% kaneel, goudsbloemblaadjes, natuurlijk aroma, aroma

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Best before: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Peperkoek thee?

.

Giet 1 theelepel thee in 200 ml kokend water. Laat de thee afgedekt 5-10 minuten trekken.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen koffie van hoge kwaliteit en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast klassieke smaken vind je hier ook verrassende, originele samenstellingen, die je gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor u

Waarom zou u voor Mary Rose moeten kiezen?

  • Mary Rose producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie hiervoor is ons persoonlijk toezicht op elk stadium van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat je in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • Wij bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen delen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor hun werknemers.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor je het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische label, ontworpen in bijpassende kleurtinten, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5903919017204
Code producent
5903919017204
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel