Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken

Yerba Mate thee groothandel

Yerba mate thee groothandel. De laagste prijzen en de grootste selectie, alleen bij Venusti.eu. U bent van harte welkom!

Beheer je een theewinkel of een online Yerba Mate winkel? Je bent uitgenodigd om lid te worden van Venusti.eu, het groothandelsplatform dat yerba mate en accessoires aanbiedt. Het is een plek waar passie voor een gezonde levensstijl wordt gecombineerd met een rijkdom aan natuurlijke producten! Al meer dan tien jaar importeren we yerba mate en accessoires voor liefhebbers van het stimulerende brouwsel uit Zuid-Amerika. Dankzij onze ervaring en kennis van de realiteit van de Latijns-Amerikaanse markt, zijn we een van de weinigen die yerba mate rechtstreeks van de producenten importeren. Door de tussenhandel te omzeilen, kunnen we veruit de laagste groothandelsprijzen voor Yerba Mate en accessoires op de markt bieden. In de loop der jaren zijn we erin geslaagd een samenwerking op te zetten met veel bedrijven uit heel Europa. Ons groothandelsplatform voor yerba mate garandeert een snelle verwerking van bestellingen en staat volledig open voor samenwerking met nieuwe contractanten. Onder onze officiële partners bevinden zich de meest bekende, gerenommeerde yerba mate merken rechtstreeks uit Zuid-Amerika, zoals:

 • Rosamonte
 • El Fuego
 • Verde Mate Green
 • La Merced
 • Nobleza Gaucha
 • Kurupi
 • Rio Parana
 • Kraus
 • Yaguar
 • Barão De Cotegipe
 • Soul Mate Orgánica
 • Guarani
 • Campesino
 • Cruz de Malta
 • CBSé
 • Unión
 • Selecta
 • La Rubia
 • Pachamama (guayusa thee merk)

Een enorm assortiment producten voor de meest uiteenlopende behoeften van klanten

Yerba mate is het hoofdthema van de groothandel op het Venusti.eu platform, maar het beschikbare assortiment is veel breder en bevat producten die ook de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden. Wat is er, behalve Yerba mate, nog meer te vinden op de Venusti.eu groothandel website?

Accessoires voor het bereiden en drinken van Yerba Mate

Naast de yerba mate zelf, is het de moeite waard om te kijken naar het aantrekkelijke aanbod aan yerba mate accessoires van Cebador. De fabrikant biedt alles wat liefhebbers van yerba mate-infusies nodig hebben. Het aanbod omvat een brede selectie bombillas (Yerba Mate-rietjes) van vernikkeld staal, roestvrij staal en alpaca. Cebador biedt ook verschillende soorten yerba mate vaten, zoals keramische mate beker, kalebas, palo santo, calabaza, cuia, porongo, guampa - allemaal tegen de laagst mogelijke groothandelsprijs. Het is ook de moeite waard om accessoires te noemen, zoals kurkkussentjes voor de mate beker, bombilla reinigers of analoge thermometers die het makkelijker maken om de temperatuur van het water voor het schenken van yerba mate te meten. Het merk Cebador biedt ook innovatieve gadgets voor yerba mate, zoals Yerbomos 5.0, die de functie van een thermosfles, mate kalebas en bombilla combineert - alles in één, TermoMate en TermoLid thermische vaten, of de handige LED Thermos met een touchscreen display.

Andere infusies - koffie, thee, guayusa

In het aanbod van Venusti.eu mogen andere infusies niet ontbreken, zoals guayusa - een naaste neef van yerba mate uit Ecuador, thee van hoge kwaliteit, waaronder groene, zwarte, witte, pu-erh of rooibos, evenals vers gebrande bonenkoffie uit verschillende delen van de wereld. Samen met de brouwsels kun je bij Venusti.eu groothandel een breed scala aan accessoires vinden - brouwmachines, Franse persen, traditionele matcha theezetaccessoires, koffiefilters en nog veel meer.

Additieven voor yerba mate en infusies en gezondheidsvoeding

Dankzij een brede, langdurige samenwerking met leveranciers van over de hele wereld, omvat het aanbod van de Venusti.eu groothandel ook andere producten zoals: kruiden, specerijen, gedroogd fruit, noten of gedroogde eetbare bloemen. Ze kunnen dienen als toevoeging aan yerba mate of andere infusies, maar worden ook veel gebruikt in de keuken en daarbuiten. Een opmerkelijk product in het aanbod van groothandel Venusti.eu is ook Nustino magere pindakaas in poedervorm - verkrijgbaar in verschillende unieke smaken.

Yerba mate groothandel. Hoe samen te werken met Venusti.eu?

Om samen te werken met de groothandel yerba mate en accessoires bedrijf Venusti.eu, is het noodzakelijk om een account aan te maken. Dit is nodig om de groothandelsprijzen van yerba mate en andere producten die beschikbaar zijn op het platform te kennen. Zodra het account is geverifieerd door de supportmedewerkers van het platform, worden de groothandelsprijzen automatisch ontgrendeld. Na het inloggen en het passeren van de verificatie is het mogelijk om een groothandelbestelling te plaatsen. Het is het vermelden waard dat het platform Venusti.eu een aantrekkelijk kortingsprogramma biedt. Hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting en dus worden de prijzen van de producten nog aantrekkelijker. Details over de kortingsdrempels zijn beschikbaar op het adres onder deze link.

Waarom samenwerken met Venusti.eu - Yerba Mate groothandel?

 • Breed assortiment – Venusti.eu gaat niet alleen over Yerba Mate. De groothandel biedt ook een breed scala aan accessoires voor het bereiden en drinken van infusies, thee en koffie van hoge kwaliteit, toevoegingen voor infusies, specerijen, kruiden en producten uit de categorie "gezonde voeding".
 • Aantrekkelijke prijzen – producten worden rechtstreeks van fabrikanten geïmporteerd - zonder tussenpersonen, wat zich vertaalt in hun prijs. Op deze manier kan de groothandel Venusti.eu klanten producten aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs op de markt.
 • Topkwaliteit – producten rechtstreeks van fabrikanten importeren heeft nog een voordeel: het garandeert dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn.
 • Favourable discounts – groothandelsklanten kunnen profiteren van een aantrekkelijk kortingsprogramma - hoe hoger de waarde van de gekochte producten, hoe lager de prijs.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en staan volledig tot je beschikking als je vragen hebt!

Deel uw commentaar
pixel