Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken

Retourbeleid

Je kunt bij ons gekochte goederen eenvoudig en goedkoop retourneren

In onze winkel hoef je je geen zorgen te maken dat de gekozen maat niet past of op een andere manier niet aan je verwachtingen voldoet. Dankzij de integratie van onze winkel met goedkope retouren, kunt u zonder stress kopen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat het retourneren van de gekochte goederen een marteling zal zijn.

Volgens de toepasselijke wetgeving heeft u 14 dagen om een overeenkomst op afstand zonder opgave van reden te herroepen. Dus als de goederen niet aan je verwachtingen voldoen, kun je ze binnen 14 dagen vanaf de datum van herroeping van het contract naar ons terugsturen. Alle retouren in onze winkel worden afgehandeld door een zeer eenvoudige retourwizard, die je de mogelijkheid geeft om ons een retourpakket te sturen.

Voordelen van ons retourbeleid:

  • Eenvoudige afhandeling van het retourneren van goederen naar onze winkel - u kiest de goederen die u wilt retourneren of waarover u een klacht wilt indienen, genereert en drukt het pakketlabel af;

Dankzij onze samenwerking hoeft u niet op de koerier te wachten. Het enige wat u hoeft te doen is de automatisch gegenereerde documenten uit te printen en bijvoorbeeld op weg naar uw werk het pakket op een voor u geschikte plaats achter te laten.

De voordelen die je krijgt dankzij de retourtool in onze winkel.

Gemakkelijk

Het toevoegen van een retourzending is teruggebracht tot zes eenvoudige stappen die samen de retourwizard vormen. De wizard genereert automatisch een label voor u dat u alleen hoeft af te drukken. Hierdoor verliest u geen tijd met het handmatig invullen van documenten!

Snel en probleemloos

Dankzij de automatisering van het proces bespaart u tijd en zenuwen, hoeft u nergens heen te bellen of met iemand te onderhandelen over retourvoorwaarden.

Veilig

Alle geretourneerde zendingen zijn verzekerd tot PLN 200.

Details van de stappen voor retouroverdracht:

  • Log in op uw account en selecteer vervolgens de goederen die u wilt retourneren in het retourpaneel;

  • Selecteer in de volgende stappen de retourzending door te klikken op de optie "Ik gebruik de verzendingen van de winkel" en het formulier te kiezen waarin u de terugbetaling wilt ontvangen;

  • Genereer retourdocumenten met adreslabels, druk ze af en zorg ervoor dat u het retourdocument ondertekent;

  • Plaats de verpakte goederen samen met het retourdocument in de verzenddoos en sluit deze goed af. U kunt de doos gebruiken waarin u de bestelde goederen heeft ontvangen. Ga naar een willekeurige InPost-pakjesautomaat, waar je het pakket 24/7 snel en gemakkelijk kunt versturen. Houd er rekening mee dat de afmetingen van het pakket de afmetingen van 41 X 38 X 64 cm en het gewicht van 25 kg niet kunnen overschrijden.

  • De terugbetaling, in de vorm die is geselecteerd in de terugbetalingswizard, wordt uitgevoerd binnen 14 dagen vanaf de dag waarop we op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om het contract te herroepen. Het kost echter meestal minder tijd. We kunnen de terugbetaling inhouden totdat we het artikel hebben ontvangen of totdat u een bewijs van retourzending overlegt.

Bovenstaande procedure is geen voorwaarde voor het uitoefenen van het wettelijk herroepingsrecht en beperkt dit op geen enkele manier.

Deel uw commentaar
pixel