Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
CBSe Silueta 0,5kg
Guarani Energia 25g
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg
Guarani Energia 25g
CBSe Silueta 0,5kg

CBSe Silueta 0,5kg

  • CBSé Silueta 0,5 kg 500 g is Argentijnse yerba mate met ingrediënten die de stofwisseling stimuleren. Het is delicaat en verfrissend. Het stimuleert goed. Een aanrader!

Maat
9,28 €(Korting 2% bij aankoop in een set)
9,08 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid18,16 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 309.34 pts.

In een reeks

Guarani Energia 25g
Guarani Energia 25g (1 stuk)
2,99 € / stuk
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg (1 stuk)
5,03 € / stuk

YERBA MATE THEE BESCHRIJVING:

CBSé Silueta is een van de beste functionele yerba mate melanges. De productie vindt plaats op basis van traditionele methoden volgens de aanbevelingen van een erkend diëtist Dr. Alberto Cormillot. De naam spreekt voor zich, want Silueta betekent figuur. De delicate geur en smaak van mate is aangevuld met een merkbare noot van groene appel. De zoete nasmaak combineert verrassend goed met kruiden als: munt, rozenbottel, venkel, citroenverbena en boldo. Het is perfect voor traditioneel brouwen en als koude en verfrissende terere.

YERBA MATE THEE INGREDIËNTEN:

Bladeren, takjes en wat stof (yerba mate), pepermunt, fucus en kamille, citroenverbena, rozenbottel, natuurlijk appelaroma.

YERBA MATE THEE SMAAK:

Delicate, evenwichtige bitterheid is gecombineerd met een aangenaam zoete, fruitige smaak. Het aroma stimuleert ook zachtjes om te drinken dankzij de plantaardige ingrediënten.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Het recept is ontwikkeld op basis van de ervaring van de diëtist Alberto Cormillott. Het wordt beschouwd als een van de lekkerste functionele mengsels. Volgens de informatie op de verpakking - is het product glutenvrij.

Merk
Netto gewicht
500g
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel