Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g
Speciale aanbieding Okazja

Mary Rose - Herbal Dreams Groene Thee - 50g

  • De basis van Mary Rose Herbal Dreams thee is buskruit groene thee, perfect gemengd met kruidenadditieven: citroenmelisse, kamille, jasmijn en bladeren van eucalyptus en basilicum.
Maat
6,99 €(Korting 30%)
4,89 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid97,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 163 pts.

De basis van Mary Rose Herbal Dreams thee is gunpowder groene thee, perfect gemengd met kruidenadditieven: citroenmelisse, kamille, jasmijn en bladeren van eucalyptus en basilicum. De karakteristieke smaken van de kruiden worden aangevuld met natuurlijke aroma's. Ondanks de rijkdom van zo'n verscheidenheid aan toevoegingen vormt het geheel een uiterst coherente, harmonieuze compositie.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 80,3% buskruit groene thee, 5% citroenmelisse, 4,5% kamille, munt, jasmijnbloem, eucalyptusblad, basilicumblad, natuurlijke aroma's.

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Herbal Dreams thee?

Giet 200 ml water met een temperatuur van ongeveer 75-85°C over 1-2 theelepels thee. Laat de thee 1-2 minuten trekken. Scheid na het trekken de infusie van de gemalen thee. De thee kan verschillende keren worden getrokken - 2-3 keer, telkens om nieuwe smaaknuances te ontdekken.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665802977
Code producent
5904665802977
Netto gewicht
50g [dut]
Formulier
Bladeren
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Afmetingen van verpakking
17,5x7,5x4cm
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel