Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g
Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g

Mary Rose - hele bonen koffie Colombia Medellin premium 400g

  • De Colombiaanse Mary Rose koffie wordt gekenmerkt door een zoetzure smaak, met delicate toetsen van karamel, chocolade, rode bessen en sinaasappel.
Maat
14,49 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid36,23 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 483 pts.

Mary Rose - een koffie die elk gehemelte zal raken!

Mary Rose koffies komen van de beste plantages ter wereld, waaronder Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld, maar ook Colombia, Mexico, India, Costa Rica, Oeganda en andere. Dankzij de samenwerking van Mary Rose met kleine ondernemers hebben we deze koffiespecialiteiten op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteitskoffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen die op een plantage worden verbouwd door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. De koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden gedroogd zonder gebruik van water, in de zon of een nat proces - met behulp van water, waarbij de ruwe koffiebonen worden gefermenteerd. De bonen worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen, volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonenkoffie Mary Rose Colombia Excelso Medellin

"Colombiaans goud" - zo wordt koffie in dit land beschreven, en dat is niet overdreven. Na Brazilië staat Colombia op de tweede plaats op de wereldranglijst van arabicaproducenten. Colombiaanse koffie staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de beste bonen, waarvan de zwarte drank wordt gemaakt, groeien in het subtropische klimaat rond de stad Medellín.

Het bergachtige terrein in het hart van de Andes, rijk aan vruchtbare bodems van vulkanische oorsprong, de juiste hoeveelheid zon dankzij een hoogte van 1100-1500 meter boven zeeniveau en een vochtig, zwoel klimaat door de nabijheid van de evenaar en de aanwezigheid van moessonwinden - al deze factoren beïnvloeden perfect de kwaliteit van de bonen die in een pakje Mary Rose Colombia Excelso Medellin koffie gaan. De grote bonen, die worden aangeduid als "Excelso", ondergaan een "natte" verwerking, die ook een aanzienlijke invloed heeft op hun kwaliteit, textuur en uiteindelijk de smaak van het brouwsel. De Colombiaanse Mary Rose koffie wordt gekenmerkt door een zoetzure smaak, met delicate toetsen van karamel, chocolade, rode bessen en sinaasappel.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking.

Soort: Bourbon, Caturra, Typica

Verwerking: nat/gewassen

Regio: Medellin, Colombia

Hoogte: ongeveer 1100-1500 meter boven zeeniveau

SCAA score: premium

Rang: Excelso 15/16

Kwaliteit bonen: EP, speciaal

Roosteren: omniroast

Sensorisch profiel (smaak en aroma): rode bes, sinaasappel, karamel, chocolade

Zuurgraad: gemiddeld

Lichaam: gemiddeld


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande koffie arabica

Nettogewicht: 400g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Colombia

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonenkoffie Mary Rose Colombia Excelso Medellin - hoe bereid je een infusie?

Alle koffies van Mary Rose worden gekenmerkt door een brandingsgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, ergens tussen lichte en donkere koffie in, en de kenmerken van deze twee soorten koffie combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op het fornuis of alternatieve methoden zoals koffiekegel, sifon, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen vertrouwde leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op lokale plantages, gerund door kleine ondernemers in verschillende regio's van de wereld. Uit de zongedroogde bessen worden de groene, rauwe koffiebonen gehaald en gaan op weg naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur oploopt tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden enkele minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen en controleert hij ze om de paar momenten om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een roterende trommel - koelbak gegoten die voorzien is van armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar uw keukenplank!

Code producent
5904665802731
Code producent
5904665802731
Netto gewicht
400g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel