Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg

Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 1kg

  • Costa Rica San Rafael koffie wordt gekenmerkt door een licht waarneembare zuurgraad en een aangename, romige body. Het aroma en de smaak hebben tonen van kersen, pruimen, amandelen en chocolade.
Maat
32,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid32,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 1096.67 pts.

Mary Rose - een koffie die elk gehemelte zal raken!

Mary Rose koffies komen van de beste plantages ter wereld, waaronder Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld, maar ook Colombia, Mexico, India, Costa Rica, Oeganda en andere. Dankzij de samenwerking van Mary Rose met kleine ondernemers hebben we deze koffiespecialiteiten op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteitskoffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen die op een plantage worden verbouwd door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. De koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden gedroogd zonder gebruik van water, in de zon of een nat proces - met behulp van water, waarbij de ruwe koffiebonen worden gefermenteerd. De bonen worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen, volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonen koffie Mary Rose Costa Rica San Rafael

De plantages waar de koffieplanten groeien waaruit de Mary Rose Costa Rica San Rafael koffie wordt geproduceerd, bevinden zich in het gebied van twee steden, San Marcos en San Pablo, in de regio Tarrazú, ten zuiden van de Costa Ricaanse hoofdstad San José. Het schilderachtige gebied, dat zich uitstrekt over de Valle Central, wordt omgeven door hoge bergtoppen. Op de hellingen, tot 2.000 meter boven de zeespiegel, wordt koffie verbouwd. De eerste plantages werden hier aan het eind van de 19e eeuw aangelegd, en vandaag de dag zijn ze wereldberoemd. De uitstekende kwaliteit van de koffiebonen is te danken aan gunstige klimatologische en geografische omstandigheden - de nabijheid van de Pacifische kust, het tropische, warme en vochtige klimaat en de zeer vruchtbare vulkanische bodem - Andosol.

Rijpe koffiebessen worden geselecteerd en ondergaan een speciale behandeling waarbij ze worden gefermenteerd en het vruchtvlees wordt verwijderd. Daarna worden ze gedroogd en verpakt voor de reis overzee. De ruwe koffiebonen gaan naar de brander waar ze worden gebrand in een innovatieve en veelzijdige omniroast-kwaliteit. Koffie van Costa Rica San Rafael bonen wordt gekenmerkt door een licht merkbare zuurgraad en een aangename, romige body. Het aroma en de smaak hebben tonen van kersen, pruimen, amandel en chocolade.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking.

Ras: Catuai, Caturra

Verwerking: nat/gewassen

Regio: San Marcos en San Pablo, Tarrazú, Costa Rica

Hoogte: ongeveer 1200-2000 meter boven zeeniveau

SCAA score: 84.25, specialiteit

Bonenkwaliteit: strikt harde bonen (SHB EP), specialiteit

Roosteren: omniroast

Sensorisch profiel (smaak en aroma): kers, pruim, amandel, chocolade

Zuurgraad: behoorlijk

Body: romig (vol)


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande arabica koffie

Nettogewicht: 1000g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Costa Rica

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonen koffie Mary Rose Costa Rica San Rafael - hoe bereid je een infusie?

Alle Mary Rose koffies worden gekenmerkt door een brandingsgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, ergens tussen lichte en donkere koffie in staan en de kenmerken van deze twee soorten koffie combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op de kookplaat of alternatieve methoden zoals koffiekegel, hevel, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen vertrouwde leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op lokale plantages, gerund door kleine ondernemers in verschillende regio's van de wereld. Uit de zongedroogde bessen worden de groene, ruwe koffiebonen gehaald en gaan op weg naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur oploopt tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden enkele minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen en controleert hij ze om de paar momenten om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een roterende trommel - koelbak gegoten die voorzien is van armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar uw keukenplank!

Code producent
5904665802618
Code producent
5904665802618
Netto gewicht
1000g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Opslag
Droog en koel bewaren.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel