Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg

Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Mogiana premium 1kg

  • De Mary Rose Mogiana koffieboon groeit in de Mogiana regio van Brazilië, gelegen in het noordoosten van de staat São Paulo. Het brouwsel wordt gekenmerkt door een lichte zoetheid in smaak en aroma, met delicate hazelnoot-, chocolade- en melktoetsen.
Maat
18,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid18,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 630 pts.

Mary Rose - een Braziliaanse koffie die elk gehemelte zal raken!

Brazilië, waar de Mary Rose koffie vandaan komt, is nummer één op de wereldranglijst van koffieproducenten. Er wordt jaarlijks 3,5 miljoen ton koffie geproduceerd! Dankzij de samenwerking van Mary Rose met een kleine Braziliaanse ondernemer hebben wij deze koffiespecialiteiten (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteit koffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen geteeld op een plantage door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. De koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden zonder gebruik van water in de zon gedroogd. Ze worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen, volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonen koffie Mary Rose Mogiana

De Mary Rose Mogiana koffieboon groeit in de Mogiana regio van Brazilië, gelegen in het noordoosten van de staat São Paulo. De koffieteelt bevindt zich op een hoogte van ongeveer 900-1000 meter boven de zeespiegel, wat een enorme invloed heeft op de smaak en textuur van de bonen - ze zijn lichter, zachter en poreuzer, met minder zuur. De Mogiana-koffiebonen zijn groot, in klasse 17/18. Dit is een melange van drie soorten bonen: Bourbon, Catuai en Mundo Novo. Het brouwsel wordt gekenmerkt door een lichte zoetheid in smaak en aroma, met delicate hazelnoot-, chocolade- en melktoetsen.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking

Soort: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Verwerking: natuurlijk

Regio: Mogiana, São Paulo

Hoogte: ongeveer 900-1000 meter boven zeeniveau

SCAA-schaal: premie

Rang: 17/18

Kwaliteit bonen: strikt zachte bonen, speciaal

Branden: omniroast

Smaak en aroma: geroosterde hazelnoten, chocolade, melkachtig

Zuurgraad: licht


Ingrediënten: 100% hele boon, gebrande koffie arabica

Nettogewicht: 1000g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Brazilië

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonen koffie Mary Rose Mogiana - hoe bereid je een infusie?

Alle Mary Rose koffies worden gekenmerkt door een brandingsgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, ergens tussen lichte en donkere koffie in staan, en de kenmerken van deze twee soorten koffie combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op de kookplaat of alternatieve methoden zoals koffiekegel, hevel, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we voor onszelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen vertrouwde leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op Braziliaanse plantages. De koffievruchten worden door de planters met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd. Uit de in de zon gedroogde bessen worden de groene, ruwe koffiebonen gehaald en vertrekken op hun lange reis naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur oploopt tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden enkele minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen en controleert hij ze om de paar momenten om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een roterende trommel - koelbak gegoten die voorzien is van armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar uw keukenplank!

Code producent
5904665802182
Code producent
5904665802182
Netto gewicht
1000g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel