Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g
Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g

Mary Rose - Winter Spice Tea - 50 g

  • Mary Rose Winter Spice is een beperkt herfst/winterseizoen mengsel van yunnan groene thee en een reeks aromatische toevoegingen. Het bevat onder andere kaneel en sinaasappelschil en het zijn deze elementen die de samenstelling domineren.
Maat
5,09 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid101,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 169.67 pts.

Mary Rose Winter Spice is een mengsel van yunnan groene thee en een reeks aromatische toevoegingen. Het is strikt beperkt voor het herfst / winter seizoen. Het bestaat onder andere uit kaneel en sinaasappelschil en het zijn deze elementen die de compositie domineren. Ze worden aangevuld met een delicaat kruidige calendula en een mengsel van aroma's, die een geweldig bindmiddel vormen voor alle gebruikte elementen. De perfecte verhouding tussen de ingrediënten maakt het een evenwichtige mix met een geweldige geur en een uitstekende smaak. Mary Rose Winter Spice lijkt op een "Gingerbread" variant van hetzelfde merk. Het verschil heeft te maken met het soort thee, in dit geval groene yunnan. Daarom raden wij u aan het te bereiden in water met een temperatuur van 80-85 °C.

Ingrediënten:

87% groene yunnan thee, sinaasappelschil, kaneel, calendula, natuurlijk aroma, aroma.

Productgegevens:

Nettogewicht : 50 g

Land van herkomst : China

Vervaardigd voor : Venusti Sp. z o.o.

Bereidingswijze : Doe een theelepel thee in een vat van 200 ml en giet er water met een temperatuur van 80-85 °C bij. Laat 5-10 minuten afgedekt trekken.


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen koffie van hoge kwaliteit en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast klassieke smaken vind je hier ook verrassende, originele samenstellingen, die je gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor u

Waarom zou u voor Mary Rose moeten kiezen?

  • Mary Rose producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie hiervoor is ons persoonlijk toezicht op elk stadium van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat je in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • Wij bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen delen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor hun werknemers.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor je het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische label, ontworpen in bijpassende kleurtinten, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5903919017273
Code producent
5903919017273
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel