Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Keramische Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

Keramische Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

  • Felipe 200 ml is een keramisch vat voor yerba mate. De karakteristieke vorm is het resultaat van inspiratie door guampa, een traditioneel gerecht gemaakt van runderhoorn, dat vooral populair is bij gauchos.
Maat
9,97 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 332.33 pts.

" Felipe " is een yerba mate schaaltje van keramiek. Zijn karakteristieke vorm is geïnspireerd op guampa, een traditioneel gerecht gemaakt van runderhoorn, dat vooral populair is bij Gauchos, d.w.z. Argentijnse cowboys. De stevige constructie van hoogwaardige keramische klei zorgt voor een hoge weerstand tegen beschadigingen en garandeert optimale thermische isolatie-eigenschappen. Het stijlvolle ontwerp gaat hand in hand met het gebruiksgemak. Het vat is zeer handzaam en wekt tegelijkertijd belangstelling door een interessant uiterlijk. Bovendien is het dagelijks onderhoud zeer eenvoudig. In tegenstelling tot de houten maat, vereist de "Felipe" guampa geen speciale voorbereiding en is onmiddellijk na het broeien met heet water klaar voor gebruik.

Productinformatie:

Inhoud : ca. 200 ml

Hoogte : 14 cm

Diameter aan de basis : 5 cm

Diameter bovenaan : 6 cm

Origineel product van Cebador . Bezoek de officiële website van het merk

Code producent
5903919011059
Code producent
5903919011059
Merk
Cebador
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel