Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX

Bombilla Sierra INOX

  • Sierra Inox bombilla is een hoogwaardige bombilla met 3 filters voor een comfortabele consumptie van infusies. De filters kunnen worden gedemonteerd.
Maat
23,90 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 796.67 pts.

Bespaar door meer te kopen

Bombilla Sierra Inox is een uitneembare bombilla van roestvrij staal, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en bestand tegen beschadiging. Het triple filter helpt bij het verkrijgen van een heldere infusie, wat weer resulteert in een grotere tevredenheid over het drinken van Yerba Mate. Bombilla Sierra Inox is een product dat zich behalve door zijn functionaliteit ook onderscheidt door zijn esthetiek. Het heeft een gouden koelring, waardoor de overtollige warmte wordt afgevoerd - om deze reden wordt de temperatuur van de infusie die in de mond vloeit zodanig verlaagd dat het geen brandwonden veroorzaakt. Bombilla Sierra INOX is uitgerust met afneembare filters, wat betekent dat, indien nodig, het filter kan worden verwijderd - een dergelijke procedure kan nodig zijn om de bombilla te beschermen tegen verstopping, bijvoorbeeld bij het drinken van infusies van fijn gesneden yerba mate.

Toegevoegde informatie:

Lengte: 16,5 cm

Filtering: drievoudig; alle filterelementen zijn afschroefbaar

Materiaal: roestvrij staal

Code producent
5902701428723
Code producent
5902701428723
Breedte - bombillaire buis
1 cm
Breedte - bombillade zeef
0.9 cm
Lengte
16.5 cm
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel