Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g
Vivarini - Sinaasappelschil 50 g

Vivarini - Sinaasappelschil 50 g

  • Een sinaasappel is veel meer dan alleen heerlijke, zoete pulp. De sinaasappelschil heeft ook buitengewone functionele en smaakkwaliteiten. Het is een aromatische toevoeging aan snacks en een basis voor verfrissende infusies.
Netto gewicht
Maat
5,49 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid109,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 183 pts.

Een sinaasappel is veel meer dan alleen heerlijke, zoete pulp. De sinaasappelschil heeft ook buitengewone functionele en smaakkwaliteiten. Hij heeft vele voordelen en wordt daarom al eeuwenlang gebruikt in de natuurgeneeskunde. Naast zijn talrijke heilzame eigenschappen zijn ook zijn uitstekende smaak en aroma het vermelden waard. Het zal een aromatische toevoeging zijn aan snacks en een basis voor verfrissende infusies.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 100% sinaasappelschil

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Egypte

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking

Sinaasappelschil - hoe bereid je een infusie?

Sinaasappelschil kan worden bereid als een op zichzelf staande infusie of in kleine hoeveelheden worden toegevoegd aan een thee of kruidenmengsel. U kunt een infusie op basis van sinaasappelschil bereiden door een theelepel gedroogd product in kokend water (ongeveer 200 ml) te gieten. Laat ongeveer 10-15 minuten afgedekt trekken.


Waarom zou je voor Vivarini moeten kiezen?

  • Vivarini voldoet aan de verwachtingen van consumenten - zelfs de meest kieskeurige - die een uitstekende smaak willen in de producten die ze kiezen, met aandacht voor hoge kwaliteit, bewezen oorsprong en de hoogste ethische productienormen.
  • Vivarini zet zich in voor de kortst mogelijke routes voor het transport van goederen. Dit minimaliseert de ecologische voetafdruk, waardoor Vivarini producten nog milieuvriendelijker worden.
  • Vivarini is een merk dat alleen werkt met betrouwbare telers die kunnen voldoen aan een reeks strenge normen.
  • Vivarini producten zijn gecertificeerd om aan de voedselveiligheidseisen te voldoen en garanderen hun natuurlijke oorsprong (geen GMO!).
  • Je ontvangt elk van de producten die je bestelt in een verzegelde, voedselveilige verpakking die de inhoud perfect beschermt tegen verwering en het verliezen van hun kostbare kwaliteiten.
Code producent
5903919018331
Code producent
5903919018331
Merk
Vivarini
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Opslag
Droog en koel bewaren.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel