Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Colon Seleccion Especial 1kg

Colon Seleccion Especial 1kg

  • Colón Selección Especial 1000 g 1 kg is een populaire Paraguayaanse yerba mate. Hij wordt gekenmerkt door een karakteristieke smaak, een rokerig aroma en een uitstekend stimulerend vermogen. Klassieker op zijn best!
Netto gewicht
Maat
12,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid12,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 430 pts.

Bespaar door meer te kopen

BESCHRIJVING YERBA MATE THEE

Een exporthit uit Paraguay in een hoogwaardige editie. Especial betekent speciaal, en zo is het ook met de aromatische droge gevuld in een verpakking. Voor de productie worden alleen de beste blaadjes en stokjes van de Paraguayaanse hulst gebruikt, die in harmonie met de natuur groeien. Na de oogst worden ze onderworpen aan een lang rijpingsproces dat hun eigenschappen versterkt en kracht geeft. De latere productiestadia zijn het geheim van de fabrikant, die zelfs op de verpakking vermeldt dat een betere mate niet kan worden gemaakt.

YERBA MATE THEE INGREDIËNTEN

100% Yerba Mate.

YERBA MATE THEE SMAAK

Diepe en intens bittere smaak op zijn best. Het rijke en rokerige aroma bewijst de hoge kwaliteit van yerba mate. Latere overstromingen weerspiegelen consequent de smaak die verfijnde fijnproevers zoeken.

AANVULLENDE INFORMATIE

Het vlaggenschip yerba mate Kooperativas Colonias in Obligado, Paraguay. Een van de sterkste en kwalitatief beste smaken op de markt.

Merk
Code producent
7840037000597
Code producent
7840037000597
Netto gewicht
1000g
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
grote hoeveelheid stof
Kracht van yerba mate
sterke stimulatie (4/5)
zeer sterke stimulatie (5/5)
Bitterheid van Yerba Mate
zeer sterke Yerba mate, met zeer uitgesproken bitterheid (5/5)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel