Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g
Speciale aanbieding Okazja

Mary Rose - Pu-erh Rosa thee in blik - 50 g

  • Mary Rose Pu-erh Rosa is een sensuele combinatie van puerh thee en rozenadditieven - rozenbottel en rozenbloemblaadjes.
Maat
8,89 €(Korting 20%)
7,11 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid142,20 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 237 pts.

Mary Rose thee in een metalen blik

Een theeblik is een onmisbaar gadget voor elke theedrinker. Iedereen die graag geniet van heerlijke, aromatische thee in de ochtend - handen omhoog! Helaas zijn de smaak en het aroma van gedroogde thee vluchtig, en als u uw thee niet goed beschermt tegen de elementen, vervagen de prachtige kwaliteiten ervan snel. Hoe kan ervoor worden gezorgd dat vers gekochte thee zo lang mogelijk zijn oorspronkelijke smaak en aroma behoudt? De beste oplossing is om uw thee te bewaren in een metalen blik - dat beschermt de gedroogde thee niet alleen perfect tegen verwering, vocht, zonlicht en andere factoren die het unieke aroma en de smaak van de gedroogde thee kunnen aantasten, maar het stelt u ook in staat om de thee gemakkelijk in een kopje te schenken. Onze theeblik heeft een goed sluitend deksel en bevat 50 g hoogwaardige Mary Rose thee - als de inhoud leeg is, kunt u er nog een partij van uw favoriete gedroogde thee in doen!

Mary Rose Pu-erh Rosa is een sensuele combinatie van puerh thee en rozenadditieven - rozenbottel en rozenbloemblaadjes. Een subtiel, verleidelijk aroma, dat doet denken aan een boeket prachtige rozen, stijgt op uit het theepakket wanneer het voor het eerst wordt geopend. Het aangename aroma blijft hangen lang nadat de thee is gezet.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 86% pu-erh thee, 10% rozenbottel, 3% rozenbloemblaadjes, natuurlijk aroma.

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Pu-erh Rosa thee?

Giet 1-2 theelepels thee over water met een temperatuur van ongeveer 90-95°C. Laat de thee 3-4 minuten trekken. Zodra de thee is getrokken, scheidt u de infusie van de grond. De thee kan vele malen worden getrokken - telkens worden nieuwe smaaknuances ontdekt.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665807064
Code producent
5904665807064
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Blik hoogte
10 cm
Diameter blik
6,5 cm
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel