Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g

Mary Rose - hele bonen koffie Brazilië Cerrado premium 200g

  • De Mary Rose Cerrado koffieboon groeit in de Cerrado regio van Brazilië, in het zuidwestelijke deel van de staat Minas Gerais. Het brouwsel wordt gekenmerkt door fruitige, geroosterde noten en chocoladetonen.
Maat
8,79 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid43,95 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 293 pts.

Mary Rose - een Braziliaanse koffie die in de smaak valt bij elk gehemelte!

Brazilië, waar de Mary Rose koffie vandaan komt, is de nummer één op de wereldranglijst van koffieproducenten. Er wordt 3,5 miljoen ton koffie per jaar geproduceerd! Dankzij de samenwerking van Mary Rose met een kleine Braziliaanse ondernemer hebben we deze koffiespecialiteiten (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteit koffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen geteeld op plantages door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. De koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden zonder water in de zon gedroogd. Ze worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast heet. Dit maakt het mogelijk om het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonen koffie Mary Rose Cerrado

De Mary Rose Cerrado koffieboon groeit in de Cerrado regio van Brazilië, in het zuidwestelijke deel van de staat Minas Gerais. Dit is een van de belangrijkste koffieregio's in Brazilië. Er zijn hier ongeveer 3.600 koffieproducenten gevestigd, met hun velden verspreid over ongeveer 140.000 hectare. In het semi-vochtige tropische klimaat van de regio schommelt de gemiddelde luchttemperatuur tussen 20-26°C. De koffiegewassen bevinden zich op een hoogte van ongeveer 900-1250 meter boven zeeniveau, wat een enorme invloed heeft op de smaak en textuur van de bonen - ze zijn licht, zachter en poreuzer, met een lichte zuurgraad. De Cerrado koffiebonen zijn groot, ingedeeld in de klasse 17/18 en het is een melange van drie soorten bonen: Bourbon, Catuai en Mundo Novo. Het brouwsel wordt gekenmerkt door fruitige, geroosterde noten en chocoladetonen.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking

Soort: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Verwerking: natuurlijk

Regio: Cerrado, Minas Gerais

Hoogte: ongeveer 900-1250 meter boven zeeniveau

SCAA-schaal: premie

Rang: 17/18

Bonen kwaliteit: strikt zachte bonen, speciaal

Branden: omniroast

Smaak en aroma: citroen, geroosterde amandel, chocolade

Zuurgraad: redelijk


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande arabica koffie

Nettogewicht: 200g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Brazilië

Ten minste houdbaar tot: vervaldatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonenkoffie Mary Rose Cerrado - hoe maak je een infusie?

Alle Mary Rose koffies worden gekenmerkt door een brandgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, zich ergens tussen lichte en donkere koffies bevinden, de kenmerken van deze twee soorten combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op het fornuis of alternatieve methoden zoals koffiekegel, sifon, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor jou

Waarom zou je moeten kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • We zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • We bieden alleen aan wat we voor onszelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat we mooi en waardevol vinden.
  • De producten van Mary Rose zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze visie delen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op Braziliaanse plantages. De koffievruchten worden met de hand geplukt door de planters en zorgvuldig geselecteerd. Uit de in de zon gedroogde bessen worden de groene, rauwe koffiebonen gehaald en ze beginnen aan hun lange reis naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur kan oplopen tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden een paar minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen. Hij controleert ze om de paar tellen om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een draaiende trommel gegoten - een koelbak die is uitgerust met armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar de schappen in je keuken!

Code producent
5904665807033
Code producent
5904665807033
Netto gewicht
200g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel