Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g

Mary Rose - hele bonen koffie Costa Rica San Rafael specialiteit 200g

  • Costa Rica San Rafael koffie wordt gekenmerkt door een licht waarneembare zuurgraad en een aangename, romige body. Het aroma en de smaak hebben tonen van kers, pruim, amandel en chocolade.
Maat
11,29 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid56,45 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 376.33 pts.

Mary Rose - een koffie die in de smaak valt bij elk gehemelte!

De koffies van Mary Rose komen van de beste plantages ter wereld, waaronder Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld, maar ook Colombia, Mexico, India, Costa Rica, Oeganda en andere landen. Dankzij de samenwerking van Mary Rose met kleine ondernemers hebben we deze koffiespecialiteiten op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteit koffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen geteeld op plantages door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. Koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden gedroogd zonder gebruik van water, in de zon of een nat proces - met gebruik van water, waarbij de ruwe koffiebonen worden gefermenteerd. De bonen worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk om het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonen koffie Mary Rose Costa Rica San Rafael

De plantages waar de koffieplanten groeien waaruit de Mary Rose Costa Rica San Rafael koffie wordt geproduceerd, bevinden zich in het gebied van twee steden, San Marcos en San Pablo, in de regio Tarrazú, ten zuiden van de Costa Ricaanse hoofdstad San José. Het schilderachtige gebied, dat zich uitstrekt over de Valle Central, wordt omringd door hoge bergtoppen. Op de hellingen wordt koffie verbouwd op hoogtes tot 2.000 meter boven zeeniveau. De eerste plantages werden hier aan het eind van de 19e eeuw aangelegd en vandaag de dag zijn ze wereldberoemd. De uitstekende kwaliteit van de koffiebonen is te danken aan gunstige klimatologische en geografische omstandigheden - de nabijheid van de Pacifische kust, het tropische, warme en vochtige klimaat en de zeer vruchtbare vulkanische bodem - Andosol.

Rijpe koffiebessen worden geselecteerd en onderworpen aan een speciale behandeling waarbij ze worden gefermenteerd en het vruchtvlees wordt verwijderd. Daarna worden ze gedroogd en verpakt voor de reis overzee. De ruwe koffiebonen gaan naar de brander waar ze worden gebrand in een innovatieve en veelzijdige omniroast-kwaliteit. Koffie van Costa Rica San Rafael bonen wordt gekenmerkt door een licht merkbare zuurgraad en een aangename, romige body. Het aroma en de smaak hebben tonen van kers, pruim, amandel en chocolade.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking

Soort: Catuai, Caturra

Verwerking: nat/gewassen

Regio: San Marcos en San Pablo, Tarrazú, Costa Rica

Hoogte: ongeveer 1200-2000 meter boven zeeniveau

SCAA score: 84.25, specialiteit

Bonen kwaliteit: strikt harde boon (SHB EP), specialiteit

Roosteren: omniroast

Zintuiglijk profiel (smaak en aroma): kers, pruim, amandel, chocolade

Zuurgraad: redelijk

Body: romig (vol)


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande arabica koffie

Nettogewicht: 200g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Costa Rica

Ten minste houdbaar tot: vervaldatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonenkoffie Mary Rose Costa Rica San Rafael - hoe maak je een infusie?

Alle Mary Rose koffies worden gekenmerkt door een brandgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, zich ergens tussen lichte en donkere koffies bevinden, de kenmerken van deze twee soorten combineren en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op het fornuis of alternatieve methoden zoals koffiekegel, sifon, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor jou

Waarom zou je moeten kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • We zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • We bieden alleen aan wat we voor onszelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat we mooi en waardevol vinden.
  • De producten van Mary Rose zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op lokale plantages, gerund door kleine ondernemers in verschillende regio's van de wereld. Uit de zongedroogde bessen worden de groene, ruwe koffiebonen geëxtraheerd en ze beginnen aan hun lange reis naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur kan oplopen tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden een paar minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen. Hij controleert ze om de paar tellen om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een draaiende trommel gegoten - een koelbak die is uitgerust met armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar de schappen in je keuken!

Code producent
5904665807019
Code producent
5904665807019
Netto gewicht
200g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel