Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g
Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g
Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g
Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g
Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g

Mary Rose - Magic Forest Zwarte Thee in blik - 50g

  • Mary Rose Magic Forest is de meest hoogwaardige combinatie van zwarte assam thee en een perfect geselecteerde samenstelling van bosvruchten.
Maat
8,89 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid177,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 296.33 pts.

Mary Rose thee in een metalen blikje

Kent u dat gevoel wanneer u een heerlijke, rijk gearomatiseerde thee koopt, geniet van de heerlijke smaak, maar na enige tijd vervagen de smaak en het aroma en blijven alleen herinneringen over aan de heerlijke kwaliteiten van de gedroogde thee? Een metalen theeblik is een onmisbaar gadget in de keuken van elke theeliefhebber! Het maakt het niet alleen gemakkelijker om de gedroogde thee in het kopje te schenken, maar het beschermt de gedroogde thee ook tegen invloeden van buitenaf, zoals verwering, vochtigheid en zonlicht. Dankzij het metalen blik behoudt uw favoriete thee langer zijn heerlijke kwaliteiten! In ons metalen blik zit 50 g Mary Rose thee. Eenmaal leeg kan het blik gebruikt worden om kruiden of andere theeën in te bewaren.

Mary Rose Magic Forest is de meest hoogwaardige combinatie van zwarte assam thee en een perfect geselecteerde samenstelling van bosvruchten. De melange bevat toevoegingen als blackcurranta en chokeberry. Het diepe, natuurlijke aroma en de delicaat wrange smaak vormen een geweldige aanvulling op de natuurlijke kwaliteiten van het brouwsel. Mary Rose Magic Forest zal je verleiden met zijn unieke aroma en je goed opwarmen. Je moet het proberen!

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 79% zwarte assam thee, zwarte bessen fruit, chokeberry fruit, hibiscus, korenbloemblaadjes, aroma's

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Droog en koel bewaren.


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Magic Forest Black Tea?

Doe een theelepel thee in een kopje en giet er kokend water (ca. 200ml) over. Laat afgedekt ongeveer 5-10 minuten trekken.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665804520
Code producent
5904665804520
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Blik hoogte
10 cm
Diameter blik
6,5 cm
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel