Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g
Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g
Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g
Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g
Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g

Mary Rose - Strawberry Fields Groene Thee in blik - 50g

  • Mary Rose Strawberry Fields is een hemelse combinatie van groene yunnan thee en fruit. Hier vinden we onder andere aardbeien en gojibessen.
Maat
8,29 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid165,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 276.33 pts.

Mary Rose thee in een metalen blikje

Kent u dat gevoel wanneer u een heerlijke, rijk gearomatiseerde thee koopt, geniet van de heerlijke smaak, maar na enige tijd vervagen de smaak en het aroma en blijven alleen herinneringen over aan de heerlijke kwaliteiten van de gedroogde thee? Een metalen theeblik is een onmisbaar gadget in de keuken van elke theeliefhebber! Het maakt het niet alleen gemakkelijker om de gedroogde thee in het kopje te gieten, maar het beschermt de gedroogde thee ook tegen invloeden van buitenaf, zoals verwering, vochtigheid en zonlicht. Dankzij het metalen blik behoudt uw favoriete thee langer zijn heerlijke kwaliteiten! In ons metalen blik zit 50 g Mary Rose thee. Eenmaal leeg kan het blik gebruikt worden om kruiden of andere thee in te bewaren.

Mary Rose Strawberry Fields Tea is een verleidelijke mix van yunnan groene thee en een aromatische mix van fruittoevoegingen. Het bevat aardbeien en gojibessen, die het subtiel bittere karakter van de groene thee perfect aanvullen. Het resultaat is een harmonieuze mix van natuurlijke ingrediënten met een werkelijk hemelse smaak en aroma. Een must-have product!

Extra informatie:

Ingrediënten: 83,1% groene yunnan thee, goji bessen, aardbei, aroma van wilde aardbei

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Strawberry Field Tea?

Doe een theelepel thee in een kopje en giet er water met een temperatuur van 70-80°C (ca. 200ml) over. Laat afgedekt ongeveer 5-10 minuten trekken.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665804513
Code producent
5904665804513
Netto gewicht
50g [dut]
Formulier
Bladeren
Naam
Mary Rose - Herbata Zielona Strawberry Fields w puszce - 50g
Merk
Mary Rose
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Blik hoogte
10 cm
Diameter blik
6,5 cm
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel