Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
El Fuego Menta Limon 50g

El Fuego Menta Limon 50g

  • El Fuego Menta Limon is een zeer verfrissende fusie van de klassieke, sterk rokerige en intens aromatische Paraguayaanse yerba mate met munt en citroen.
Netto gewicht
Smak El Fuego
Maat
2,99 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid59,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 99.67 pts.

El Fuego Menta Limon is een zeer verfrissende fusie van de klassieke, sterk rokerige en intens aromatische Paraguayaanse yerba mate met munt en citroen. Deze samenstelling bestaat uitsluitend uit natuurlijke toevoegingen: aromatisch citroengras, munt - karakteristiek in smaak en aroma, expressieve boldo, licht wrange citroenschil en verfrissende en zeer smakelijke citroenverbena. Ten miks doskonale sprawdzi się zarówno w ciepłej, jak i zimnej wersji. Het is niet alleen een uitstekende stimulans, maar ook een perfecte verfrissing op warme dagen!

El Fuego wordt geproduceerd op een prestigieuze plantage in het departement Itapúa, gelegen in het zuiden van Paraguay. Hij is stoffig, intens en bitter, met sterke, rokerige tonen in de smaak en het aroma. Het is een typische, zeer stimulerende Paraguayaanse yerba mate, die de smaakpapillen van ervaren mate-drinkers, bekend met de smaak van echte yerba mate en op zoek naar een hoogwaardig product, zal veroveren. El Fuego wordt geproduceerd volgens de traditionele productiemethode, genaamd barbacuá, die bestaat uit het drogen door vlammen van vuur en hete rook, en vervolgens gedurende 2 jaar rijpen, waardoor hij sterker wordt. Elke slok yerba mate El Fuego stimuleert en geeft veel energie.

Voel de kracht van het wilde element!

  • Yerba mate El Fuego is een bron van natuurlijke cafeïne in de klassieke Paraguayaanse stijl. Bitter van smaak en rokerig van aroma, een van de sterkst stimulerende yerba mate op de markt!
  • Zonder onnodige toevoegingen en kunstmatige smaakstoffen. Bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
  • Yerba mate van hoge kwaliteit voor echte kenners die een uitstekende smaak en een groot potentieel waarderen.
  • Geteeld op een prestigieuze plantage in het zuiden van Paraguay, geproduceerd volgens de traditionele barbacuá-methode - hulst wordt gedroogd met behulp van vuur en rook.
  • Alleen de beste en gezondste, speciaal geselecteerde bladeren en twijgen van ilex paraguariensis gaan in het El Fuego pakket, dat 24 maanden rijpt!

Ingrediënten:

78,44% yerba mate met takjes en stof, 9,8% citroengras, 5,9% munt, citroenschil, citroenverbena, boldo

Extra informatie:

Nettogewicht: 50g

Vervaardigd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Paraguay

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Let op: El Fuego geeft een enorme dosis energie. We raden aan om het met mate te drinken - de maximale dagelijkse portie is 20g!


Website van het merk: www.verdemategreen.com

Code producent
5904665802434
Code producent
5904665802434
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Een bereidingswijze
Giet water met een temperatuur niet hoger dan 80°C.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
De naam van de smaak van het yerba mate-monster te vinden is op het achteretiket, direct naast de ingrediënteninformatie.
Bitterheid van Yerba Mate
zeer sterke Yerba mate, met zeer uitgesproken bitterheid (5/5)
Kracht van yerba mate
zeer sterke stimulatie (5/5)
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
grote hoeveelheid stof
Smak El Fuego
Menta Limon
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel