Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Keramische kalebas - Carlitos 100ml
Keramische kalebas - Carlitos 100ml
Keramische kalebas - Carlitos 100ml
Keramische kalebas - Carlitos 100ml

Keramische kalebas - Carlitos 100ml

  • "Carlitos" is het jongere en iets kleinere "broertje" van de populaire keramische kalebas "Carlos" in onze winkel, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de vorm van de traditionele cuia. Dit is de kleinste kalebas in ons aanbod!
Maat
9,89 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 329.67 pts.

"Carlitos" is het jongere en iets kleinere "broertje" van de populaire keramische kalebas "Carlos" in onze winkel. Dit is de kleinste kalebas in ons aanbod! Hij heeft een inhoud van slechts 100 ml. Het ontwerp van het vat is geïnspireerd op de vorm van de cuia, een beroemde matero uit Brazilië gemaakt van een uitgeholde tropische kalebas. Het nauwgezette vakmanschap van de meest hoogwaardige keramische klei zorgt voor optimale warmte-isolerende eigenschappen en een hoge weerstand tegen beschadiging. De ergonomische vorm van het vat zorgt ervoor dat het goed in de hand ligt en dat u comfortabel van het brouwsel kunt nippen. De mate gourd is zeer gemakkelijk te onderhouden op een dagelijkse basis, het vereist geen speciale voorbereiding en is klaar voor gebruik na schroeien met heet water.

Aanvullende informatie:

Inhoud: 100ml

Hoogte: ongeveer 10cm

Diameter: ongeveer 6-7cm

Materiaal: keramiek


Een origineel product van het merk Cebador. Bezoek de officiële website van het merk.

Code producent
5904665802274
Code producent
5904665802274
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel