Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Guayusa Pachamama Energia 500g
Guayusa Pachamama Energia 500g
Guayusa Pachamama Energia 500g
Guayusa Pachamama Energia 500g
Guayusa Pachamama Energia 500g

Guayusa Pachamama Energia 500g

  • Op zoek naar stimulatie? Guayusa Pachamama Energia is de beste optie!
Netto gewicht
Maat
21,90 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid43,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 730 pts.

Ilex Guayusa

Ilex guayusa is een minder bekende neef van ilex paraguariensis bekend als yerba mate. De plant behoort tot de familie van de hulstbomen. Eeuwenlang werden de bladeren gebruikt door stammen in het Amazonegebied om stimulerende aftreksels te bereiden. Traditioneel dronken de Indianen guayusa voor de jacht of tijdens religieuze ceremonies. De laatste jaren wordt guayusa meer en meer populair buiten zijn geboortestreek. Pachamama is een van de pioniers op het gebied van guayusa-thee die uitsluitend biologisch gecertificeerde producten aanbiedt. Dit betekent dat het wordt geproduceerd onder strikt gecontroleerde omstandigheden zonder het gebruik van pesticiden en chemicaliën. Een perfecte keuze voor wie om zijn gezondheid geeft!

Guayusa Pachamama Energia- biologische guayusa thee met guarana

Pachamama Energia combineert de originele Ecuadoriaanse ilex guayusa met een energieke toevoeging van guarana. De bekende Zuid-Amerikaanse vrucht bevat veel cafeïne. Gecombineerd met de stimulerende kracht van ilex guayusa krijgen we een uitstekende bron van natuurlijke kracht. De infusie wordt een gezond alternatief voor energiedrankjes of koffie. De evenwichtige samenstelling wordt aangevuld met citroengras. Zijn frisse, licht zure smaak is een geweldige aanvulling op het geheel. De infusie op basis van Pachamama Energia kan zowel warm als gekoeld worden geserveerd met sappen, fruit of kruiden.

Guayusa Pachamama Energia en haar eigenschappen

  • Groot stimulerend effect. Elk kopje guayusa thee bevat tot 3% pure cafeïne, waardoor het een van de meest opwekkende dranken is die er zijn!
  • In de cultuur van Ecuadoriaanse en Peruaanse Indianen wordt guayusa toegeschreven aan het beïnvloeden van de ervaring van lucide dromen.

Guayusa Pachamama Energia - een infusie bereiden

Er zijn twee manieren om guayusa thee infusie te bereiden:

  • Doe 2-4 eetlepels guayusa in een kop van 200-300 ml. Voeg kokend water toe. De infusie is klaar in ongeveer 5 minuten.
  • Doe 3-4 eetlepels guayusa in een schaal met kokend water (ongeveer 500 ml). De infusie is klaar na 2-3 minuten koken.

Dankzij zijn delicate smaak combineert guayusa perfect met fruit, sappen, suiker en kruiden, waaronder yerba mate. Het kan zowel warm als koud worden geserveerd.

Guayusa Pachamama - ingrediënten:

biologische ilex guayusa, biologisch citroengras, biologische guarana, natuurlijke oliën.

Aanvullende informatie:

Pachamama guayusa thee is het product van biologische landbouw. Certificaat: PL-EKO-02 (Niet EU-landbouw).

Producten die noten bevatten worden in de fabriek gemaakt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat allergenen zo snel mogelijk worden verpakt. We kunnen echter niet 100% garanderen dat het product geen sporen van allergenen bevat.

Code producent
5902701429546
Code producent
5902701429546
Netto gewicht
500g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel