Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Guayusa Pachamama Terere 250g
Guayusa Pachamama Terere 250g
Guayusa Pachamama Terere 250g
Guayusa Pachamama Terere 250g
Guayusa Pachamama Terere 250g
Guayusa Pachamama Terere 250g

Guayusa Pachamama Terere 250g

  • Guayusa Pachamama Terere is een mengsel dat een geweldige basis vormt voor een koud drankje. Het is de beste manier om warme zomerdagen te overleven!
Netto gewicht
Maat
13,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid55,60 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 463.33 pts.

Ilex Guayusa

Ilex guayusa is een minder bekende neef van ilex paraguariensis bekend als yerba mate. De plant behoort tot de familie van de hulstbomen. Eeuwenlang werden de bladeren gebruikt door stammen in het Amazonegebied om stimulerende aftreksels te bereiden. Traditioneel dronken de Indianen guayusa voor de jacht of tijdens religieuze ceremonies. De laatste jaren wordt guayusa meer en meer populair buiten zijn geboortestreek. Pachamama is een van de pioniers op het gebied van guayusa-thee die uitsluitend biologisch gecertificeerde producten aanbiedt. Dit betekent dat het wordt geproduceerd onder strikt gecontroleerde omstandigheden zonder het gebruik van pesticiden en chemicaliën. Een perfecte keuze voor wie om zijn gezondheid geeft!

Guayusa Pachamama Terere - biologische guayusa thee met guarana

Pachamama Terere is een perfecte combinatie van biologische Ecuadoriaanse ilex guayusa met kruidenadditieven afkomstig uit de biologische landbouw. De eerste is citroengras. Zijn licht zure aroma harmonieert perfect met de hulst, waardoor de natuurlijke kwaliteiten van de infusie worden versterkt. Het geheel wordt aangevuld met munt , die een verfrissende noot aan de mix toevoegt. Pachamama Terere onderscheidt zich door perfect geselecteerde ingrediënten in evenwichtige verhoudingen. Door zijn knapperige karakter raden wij het vooral gekoeld aan. De raadselachtige term "terere" verwijst hiernaar. Traditioneel wordt koud gezette mate-thee zo genoemd. De infusie is een gezond alternatief voor energiedrankjes of koffie. Pachamama Terere is een sterk stimulerend middel en smaakt heerlijk, zowel in zijn traditionele vorm als met toevoeging van kruiden, sappen of vruchten.

Guayusa Pachamama Terere en zijn eigenschappen

  • Groot stimulerend effect. Elk kopje guayusa thee bevat tot 3% pure cafeïne, waardoor het een van de meest opwekkende dranken is die er zijn!
  • In de cultuur van Ecuadoriaanse en Peruaanse Indianen wordt guayusa toegeschreven aan het beïnvloeden van de ervaring van lucide dromen.

Guayusa Pachamama Terere - een aftreksel bereiden

Er zijn twee manieren om guayusa thee infusie te bereiden:

  • Doe 2-4 eetlepels guayusa in een kop van 200-300 ml. Voeg kokend water toe. De infusie is klaar in ongeveer 5 minuten.
  • Doe 3-4 eetlepels guayusa in een schaal met kokend water (ongeveer 500 ml). De infusie is klaar na 2-3 minuten koken.

Dankzij zijn delicate smaak combineert guayusa perfect met fruit, sappen, suiker en kruiden, waaronder yerba mate. Het kan zowel warm als koud worden geserveerd.

Guayusa Pachamama - ingrediënten:

biologische ilex guayusa, biologisch citroengras, biologische munt, natuurlijke oliën.

Aanvullende informatie:

Pachamama guayusa thee is het product van biologische landbouw. Certificaat: PL-EKO-02 (Niet EU-landbouw).

Producten die noten bevatten worden in de fabriek gemaakt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat allergenen zo snel mogelijk worden verpakt. Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat het product geen sporen van allergenen bevat.

Code producent
5902701424077
Code producent
5902701424077
Netto gewicht
250g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel