Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken

Het is geen grap! Koop guayusa 99% korting

2023-10-23
Het is geen grap! Koop guayusa 99% korting

Ja, je ziet het goed, je hoeft niet in je ogen te wrijven van verbazing. We verkopen guayusa in theezakjes met 99% korting! Als je een fan bent van natuurlijke, stimulerende infusies, dan mag je deze kans niet missen. Kijk hier hoe je een zakje guayusa (bijna) gratis kunt krijgen!

Het is geen grap! -99% voor guayusa in theezakjes - controleer de regels

Wat moet je doen om een pak guayusa in zakjes (bijna) gratis te krijgen? Dat is heel makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een Guayusa Pachamama in theezakjes naar smaak aan je mandje toe te voegen (denk eraan, je kunt maar één pak per bestelling kopen) en dan je bestelling te matchen met producten van in totaal minstens €40. Hiermee verlaag je de prijs van guayusa met 99%! De actie geldt maar voor een beperkte tijd - tot de voorraad strekt, dus wacht niet! Neem een kijkje op onze website, kies de producten voor minimaal 40 EUR en geniet van de smaak van een natuurlijk, stimulerend brouwsel rechtstreeks uit Ecuador!

Maar wat is guayusa thee precies?

Als je nog niet de kans hebt gehad om meer te leren over guayusa thee, maak je dan geen zorgen - de uitleg is er al! Ilex guayusa is een naaste neef van yerba mate. Het is een plant die behoort tot de hulstfamilie. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, meer specifiek uit Ecuador, Peru en het zuiden van Colombia. Net als yerba mate is guayusa een rijke bron van cafeïne. Honderden jaren geleden werd het ontdekt door de Indianen van de Jivaro en Kichwa stammen, die de stimulerende eigenschappen waardeerden. Ze gebruikten bladeren van de plant om een aromatische kruidenthee te maken die hen energie gaf, vermoeidheid wegnam en de concentratie verbeterde. De Indianen geloofden ook dat een aftreksel van guayusa hielp om een staat van bewuste slaap te bereiken. De drank werd een belangrijk onderdeel van sjamanistische rituelen waarbij de toekomst werd voorspeld.

Qua effect lijkt guayusa thee op yerba mate - het stimuleert het lichaam perfect, maar zorgt tegelijkertijd voor een aangename ontspanning. Dit komt door de l-theanine die het bevat, wat een anti-stress effect heeft. Het grootste verschil tussen de twee infusies is echter te voelen in de smaak. Terwijl yerba mate bitter en samentrekkend is, is guayusa thee volledig vrij van bitterheid - het bevat geen tannines, die verantwoordelijk zijn voor de bittere smaak. Een infusie op basis van guayusa lijkt meer op een milde, kruidige brandnetelthee. Guayusa is daarom een goede optie voor mensen die niet van de bittere smaak van mate houden, maar toch willen genieten van de natuurlijke, stimulerende kracht van de Zuid-Amerikaanse indianen!

Guayusa Pachamama - het biologische Yerba Mate alternatief

Natuurlijk vind je de originele Ecuadoraanse guayusa thee in onze online shop. Het merk Guayusa Pachamama biedt 100% biologische, natuurlijke producten van een kleine familieboerderij in de provincie Napo. Ze worden gemaakt van handgeplukte, zorgvuldig geselecteerde hulstbladeren die semi-wild groeien in de buurt van de boerderij. Naast de klassieke guayusa zonder toevoegingen, biedt het merk Pachamama verschillende heerlijke smaken - elk met gecertificeerde biologische toevoegingen zoals kruiden, fruit, specerijen en oliën. Guayusa thee kan net als yerba mate gedronken worden - door het gedroogde product in een potje te gieten, er water bij te gieten en te nippen door een bombilla. Het verschil is de temperatuur van het water dat nodig is om de infusie te bereiden. In tegenstelling tot Ilex paraguariensis wordt guayusa over kokend water gegoten. Er is ook een interessante innovatie in het Pachamama assortiment - guayusa in theezakjes. Dit is een geweldige optie voor degenen die de bereidingstijd zo kort mogelijk willen houden. Doe een zakje guayusa in een kopje, giet er kokend water overheen en klaar!

Als je nog nooit heerlijke, stimulerende guayusa thee hebt geprobeerd, dan is dit je perfecte kans. Bezoek onze website, doe een minimale aankoop en ontvang een pak guayusa in theezakjes tegen een maximaal gereduceerde prijs. Tot ziens!

pixel