Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g
Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g
Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g
Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g
Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g

Guayusa Pachamama Jazmín - biologisch gecertificeerde guayusa met jasmijn - 100g

  • Pachamama Jazmín is een heerlijke combinatie van Ilex guayusa en etherische jasmijnbloem. De infusie is niet alleen perfect stimulerend, maar kalmeert de zintuigen ook zachtjes met zijn prachtige aroma.
Netto gewicht
Maat
10,79 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid107,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 359.67 pts.

Een echte revolutie in de infusiemarkt ligt voor je! Ilex guayusa is een hulstsoort die nauw verwant is aan de populaire yerba mate. Hoewel de plant nog niet wijd en zijd bekend is, zal hij binnenkort zeker de bekendheid krijgen die hij verdient! Een infusie op basis van guayusa bevat een heleboel gezonde ingrediënten. Daarnaast heeft het een bovengemiddelde concentratie cafeïne en een heerlijke, milde smaak. Guayusa is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de Ecuadoraanse en Peruaanse indianencultuur. Het blijkt onmisbaar tijdens intense fysieke en mentale inspanningen, bijvoorbeeld op jachttochten of tijdens religieuze vieringen. Het is pas sinds kort dat guayusa de interesse begint te wekken van consumenten van buiten de Zuid-Amerikaanse culturele kring. Het merk Pachamama is een baanbrekend product in zijn categorie op onze markt en is ook een van de eerste biologische guayusa verkrijgbaar in Europa! De naam "Pachamama" verwijst naar de naam van een Inca-godin, beschermgodin van de Zuid-Amerikaanse flora en fauna, waaronder landbouwgewassen, waarvan Ilex guayusa er één is.

Ilex Guayusa - eigenschappen en effecten

Guayusa stimuleert uitstekend. Elke portie van het brouwsel bevat ongeveer 3% pure cafeïne, dus guayusa is een van de beste stimulerende dranken! De uitstekende eigenschappen van het aftreksel zijn de reden waarom het aantal guayusaliefhebbers blijft groeien. Mensen die worden blootgesteld aan bovengemiddelde fysieke en mentale inspanningen gebruiken het het vaakst. Onder hen zijn sporters, zakenmensen en programmeurs een grote groep.

Guayusa Pachamama Jazmín - biologische guayusa thee met jasmijn

Pachamama Jazmín is een fusie van de Ecuadoraanse Ilex guayusa en jasmijnbloem. Met zijn buitengewone aroma en waardevolle eigenschappen wordt jasmijn al lang gebruikt in tal van culinaire en natuurlijke kruidentoepassingen. Het delicate aroma van jasmijn, dat de zintuigen stimuleert, gaat een perfecte fusie aan met de smaak van Pachamama guayusa. De mix is rijk aan natuurlijke cafeïne en zorgt op subtiele wijze voor een langdurig stimulerend effect.

Guayusa Pachamama Jazmín - infusiebereiding

Er zijn twee manieren om guayusa thee te zetten:

  • Plaats 2-4 theelepels gedroogde thee in een pot van 200-300 ml. Voeg kokend water toe. De infusie kan worden geproefd na ongeveer 5 minuten trekken.
  • Voeg 2-4 eetlepels guayusa toe aan kokend water (ongeveer 500 ml). Kook het nog ongeveer 3 minuten en giet het in schaaltjes om te proeven.

De delicate plantaardige smaak van Ilex guayusa betekent dat de infusie heerlijk zal zijn met de toevoeging van sappen, fruit of suiker. We kunnen ook in de verleiding komen om het te mengen met andere kruiden, maar ook met yerba mate zelf. De drank kan zowel koud als warm worden geserveerd.

Ingrediënten:

95,1% Ilex guayusa*, jasmijnbloem

* biologisch product

Toegevoegde informatie:

Nettogewicht: 100g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Ecuador

Bereiding: Kokend water overgieten. Ongeveer 5-10 minuten laten trekken.

Code producent
5902701427481
Code producent
5902701427481
Netto gewicht
100g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)
Opslag
Droog en koel bewaren.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel