Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g
Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g

Mary Rose - hele bonen koffie Nicaragua Colibrí Azul specialiteit 200g

  • Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul, gemaakt van omniroast bonen, heeft een delicate zuurgraad en aangename tonen van hazelnoot, grapefruit en zwarte thee.
Maat
10,49 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid52,45 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 349.67 pts.

Mary Rose - een koffie die in de smaak valt bij elk gehemelte!

De koffies van Mary Rose komen van de beste plantages ter wereld, waaronder Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld, maar ook Colombia, Mexico, India, Costa Rica, Oeganda en andere landen. Dankzij de samenwerking van Mary Rose met kleine ondernemers hebben we deze koffiespecialiteiten op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteit koffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen geteeld op plantages door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. Koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden gedroogd zonder gebruik van water, in de zon of een nat proces - met gebruik van water, waarbij de ruwe koffiebonen worden gefermenteerd. De bonen worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk om het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonenkoffie Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul

Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul koffie is afkomstig van plantages in de buurt van het natuurreservaat Cerro Datanli - El Diablo. Het bergachtige gebied ligt in de Dariense bergketen. Het natuurreservaat staat bekend om zijn diverse, rijke flora en fauna, omringd door tropisch nevelwoud met overvloedige regenval. Er leven ongeveer 250 vogelsoorten, waarvan er verschillende met uitsterven worden bedreigd. Onder hen zijn de karakteristieke kolibries, met hun prachtige blauwgroene veren. Aan deze kleine vogels dankt de koffie Colibrí Azul - "blauwe kolibrie" - zijn naam.

De koffieplantages die gebruikt worden voor de productie van Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul liggen op hoogtes van ongeveer 1100-1450 meter boven zeeniveau. De bonen worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd door de plantagearbeiders en ondergaan een speciale natte verwerking. De koffie, gemaakt van gebrande bonen, heeft een delicate zuurgraad en aangename tonen van hazelnoot, grapefruit en zwarte thee.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking

Verwerking: nat

Regio: Jinotega, Nicaragua

Hoogte: ongeveer 1100-1450 meter boven zeeniveau

SCAA score: 84,25, specialiteit

Bonen kwaliteit: strikt harde boon (SHB EP), specialiteit

Roosteren: omniroast

Sensorisch profiel (smaak en aroma): hazelnoten, grapefruit, zwarte thee

Zuurte: licht

Lichaam: zacht (rond)


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande arabica koffie

Nettogewicht: 200g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Nicaragua

Ten minste houdbaar tot: vervaldatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonenkoffie Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul - hoe maak je een infusie?

Alle koffies van Mary Rose worden gekenmerkt door een brandgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, zich ergens tussen lichte en donkere koffies bevinden, de kenmerken van deze twee soorten combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op het fornuis of alternatieve methoden zoals koffiekegel, sifon, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor jou

Waarom zou je moeten kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • We zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • We bieden alleen aan wat we voor onszelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat we mooi en waardevol vinden.
  • De producten van Mary Rose zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze visie delen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op lokale plantages, gerund door kleine ondernemers in verschillende regio's van de wereld. Uit de zongedroogde bessen worden de groene, ruwe koffiebonen geëxtraheerd en ze beginnen aan hun lange reis naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur kan oplopen tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden een paar minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen. Hij controleert ze om de paar tellen om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een draaiende trommel gegoten - een koelbak die is uitgerust met armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar de schappen in je keuken!

Code producent
5904665806975
Code producent
5904665806975
Netto gewicht
200g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel