Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g
Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g

Mary Rose - Vlindererwt thee - 20g

  • De infusie van Butterfly Pea Tea krijgt een donkerblauwe kleur, die paars-roze wordt wanneer citroensap wordt toegevoegd.
Maat
11,99 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid599,50 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 399.67 pts.

Mary Rose Vlindererwt thee - een thee in blauwe kleur! Het woord "thee" staat conventioneel in de naam, want in werkelijkheid heeft vlindererwt niets met thee te maken. Het is een bloem van een exotische plant genaamd Clitoria ternatea. De bloem ziet er prachtig uit en heeft een diepblauwe kleur. De infusie van vlindererwtenbloemen krijgt een donkerblauwe kleur, die paarsroze wordt als er citroensap aan wordt toegevoegd. Vlindererwtethee wordt gekenmerkt door zijn kruidige aroma. De smaak doet enigszins denken aan groene of rode thee. Clitoria bloemen kunnen op zichzelf staan of worden toegevoegd aan thee of yerba mate. Ze worden vaak gebruikt in culinaire toepassingen vanwege hun kleurende eigenschappen. Ze worden toegevoegd aan desserts of dranken.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 100% vlindererwtenbloemen (clitoria ternatea)

Nettogewicht: 20g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereid ik Mary Rose Butterfly Pea Tea?

Giet 1 theelepel Butterfly Pea Tea over water met een temperatuur van ongeveer 90-100 °C. Laat 10 minuten trekken. Brouw de clitoria bloemen niet meer dan één keer - ze geven hun volle smaak en aroma af bij de eerste keer infuseren. Vlindererwt kan ook worden toegevoegd aan andere soorten thee of aan yerba mate.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665803264
Code producent
5904665803264
Netto gewicht
20g
Merk
Mary Rose
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel