Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
CBSe Naranja 0,5kg

CBSe Naranja 0,5kg

  • CBSé Naranja 0,5 kg 500 g is Argentijnse yerba mate met een sinaasappelsmaak. Het is delicaat van smaak, licht zuur en verfrissend. Het stimuleert goed.
Maat
6,29 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid12,58 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 209.67 pts.

YERBA MATE THEE BESCHRIJVING:

CBSé Naranja is een delicate elaborada van de Argentijnse Santa Ana plantage. Perfecte combinatie van yerba mate en natuurlijk sinaasappelaroma maakt dit product aangenaam verfrissend en zorgt voor een uitstekende stimulatie. Goed voor dagelijkse consumptie - liefhebbers van yerba mate zullen er zeker van genieten! CBSe Naranja smaakt ook goed wanneer het koud wordt gebrouwen, zoals terere.

YERBA MATE THEE INGREDIËNTEN:

Bladeren, takjes, stof (yerba mate), natuurlijk sinaasappelaroma.

YERBA MATE THEE SMAAK:

Delicate, stoffige elaborada gecombineerd met karakteristiek citrusaroma. De smaak van sinaasappel overheerst en mengt zich perfect met de traditionele bitterheid van de infusie.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Gearomatiseerde yerba mate die perfect zal zijn als basis voor het bereiden van terere. Wij raden u aan de methode te proberen die bekend staat als terere ruso, d.w.z. de methode die aan het begin van de 20e eeuw door Oekraïense emigranten is uitgevonden. Deze bestaat erin de gedroogde vruchten te "infuseren" met een sterk gekoeld vruchtensap (meestal sinaasappel of limoen). Op zomerse dagen is zo'n drankje heerlijk verfrissend.

Merk
Code producent
7790710334580
Code producent
7790710334580
Netto gewicht
500g
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
gemiddelde hoeveelheid stof
Bitterheid van Yerba Mate
evenwichtige Yerba mate, met duidelijke bitterheid (3/5)
Kracht van yerba mate
gemiddelde stimulatie (3/5)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel