Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g

Mary Rose - Yerbatea Rooibos Peer - 50 g

  • Mary Rose Rooibos Pear combineert de smaak van verse, Braziliaanse yerba mate groen en delicate rooibos, met een licht honingachtige smaaktoon. De sappigheid van de melange wordt versterkt door de toevoeging van gedroogd fruit zoals peer en appel.
Maat
6,09 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid121,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 203 pts.

Staat u voor het eeuwige dilemma: thee of yerba mate? Daar hebben we een oplossing voor - yerbatea! Dat wil zeggen, een combinatie van yerba mate en thee!

Mary Rose Rooibos Pear combineert de smaak van verse, Braziliaanse yerba mate groen en delicate rooibos, met een licht honingachtige smaaktoon. Hoewel rooibos eigenlijk geen thee is - het is niet afgeleid van de theeplant, Camellia sinensis - wordt het vaak op één lijn gesteld met thee en wordt het door sommigen zelfs rode thee genoemd. Dat komt door de rode kleur van de rooibosbladeren, die hier in combinatie met het levendige groen van de Ilex paraguariensis een uiterst interessante, kleurrijke compositie vormen. De sappigheid van het mengsel wordt versterkt door de toevoeging van gedroogd fruit zoals peer en appel, en het geheel wordt afgerond met een licht kruidige noot dankzij de toevoeging van kamille en goudsbloemblaadjes. De combinatie van yerba mate en thee heeft een iets minder stimulerend effect dan "volwaardige" yerba mate. Bovendien staat rooibos erom bekend cafeïnevrij te zijn. Yerbatea is daarom ideaal voor beginnende infusieliefhebbers die nog niet bekend zijn met de stimulerende kracht van yerba mate.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 63,2% yerba mate groen, 30% rooibos superior, 2,5% gedroogde peer, 1,9% gedroogde appel, kamille, goudsbloemblaadjes, aroma.

Nettogewicht: 50g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Brazilië

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereid ik Mary Rose Rooibos Pear yerbatea?

Net als yerba mate - met behulp van een mate kalebas en een bombilla. Vul de kalebas met droge yerbatea tot ongeveer 1/3 van het volume, giet er water met een maximale temperatuur van 80°C bij en drink door de bombilla. U kunt yerbatea ook op dezelfde manier zetten als gewone thee - in een mok, zonder bombilla, maar met behulp van een infuser om de vrij fijne stukjes gedroogde yerbatea eruit te filteren.

Mary Rose Yerbatea - een verrassende combinatie van Braziliaanse yerba mate en thee!

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken. Het aanbod van Mary Rose heeft ook iets voor degenen die niet kunnen beslissen wat ze lekkerder vinden - thee of yerba mate? De oplossing is yerbatea! Het is een combinatie van de smaak van groene, luchtgedroogde yerba mate rechtstreeks uit Brazilië met een verscheidenheid aan thee - groene, zwarte, rode en zelfs cafeïnevrije rooibos.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665803202
Code producent
5904665803202
Netto gewicht
50g [dut]
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel