Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg
Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg

Mary Rose - hele bonen koffie El Salvador Finca La Joya specialiteit 1kg

  • Mary Rose El Salvador Finca La Joya koffie heeft zoete hints van melkchocolade en vanille en een lichtzure, verfrissende smaak van abrikoos.
Maat
29,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid29,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 996.67 pts.

Mary Rose - een koffie die in de smaak valt bij elk gehemelte!

De koffies van Mary Rose komen van de beste plantages ter wereld, waaronder Brazilië, de grootste koffieproducent ter wereld, maar ook Colombia, Mexico, India, Costa Rica, Oeganda en andere landen. Dankzij de samenwerking van Mary Rose met kleine ondernemers hebben we deze koffiespecialiteiten op de markt en in onze winkel kunnen introduceren. Mary Rose is een merk van hoge kwaliteit koffie gemaakt van speciaal geselecteerde koffiebonen geteeld op plantages door meester-ambachtslieden die de geheimen van de koffieteelt kennen en weten hoe ze het beste uit de plant kunnen halen. Koffiebonen worden op natuurlijke wijze verwerkt - ze worden gedroogd zonder gebruik van water, in de zon of een nat proces - met gebruik van water, waarbij de ruwe koffiebonen worden gefermenteerd. De bonen worden gebrand in een kleine, lokale koffiebranderij in Oost-Polen volgens een innovatieve en uiterst veelzijdige methode die omniroast wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk om het brouwsel op elke gewenste manier te bereiden - met professionele apparatuur, thuis of met alternatieve methoden.

Volle bonen koffie Mary Rose El Salvador Finca La Joya

Aan het begin van de 20e eeuw werd El Salvador de "koffierepubliek" genoemd. Dit land, het kleinste van Noord-Amerika, heeft uitstekende klimatologische en geografische omstandigheden voor de koffieteelt, die nu een belangrijk deel van de economie van El Salvador uitmaakt. De nabijheid van de Stille Oceaan, het bergachtige terrein en de zuivere berglucht, de hoge, constante temperaturen, de frequente regenval en de vruchtbare bodem die de koffieplanten voorziet van essentiële mineralen en voedingsstoffen - deze factoren maken de koffie uit El Salvador onderscheidend.

De plantage waar de Mary Rose El Salvador Finca La Joya koffie wordt geproduceerd, ligt op een hoogte van ongeveer 1.250 meter boven de zeespiegel, in het westen van het land, in het departement Ahuachapán. Er wordt alleen Bourbon koffie verbouwd, waarvan de bonen uitzonderlijk aromatisch zijn en het brouwsel dat ervan wordt gemaakt zeer evenwichtig van smaak is. Het heeft zoete toetsen van melkchocolade en vanille en een lichtzure, verfrissende abrikozensmaak. De koffie wordt verbouwd en geproduceerd op de Finca La Joya plantage in volledige harmonie met de omgeving en met respect voor sociale verantwoordelijkheid. Deze factoren dragen bij aan de hoge kwaliteit van de productie en het product en deze hoge kwaliteit is bevestigd door de Rainforest certificering van de boerderij.


Aanvullende informatie:

Branddatum: vers gebrande koffie, branddatum op verpakking

Soort: Bourbon

Verwerking: nat/gewassen

Regio: Apaneca, Ahuachapán, El Salvador

Hoogte: ongeveer 1250 meter boven zeeniveau

SCAA score: 85, specialiteit

Rang: Excelso 15/16

Kwaliteit bonen: strikt hoog geteeld (SHG EP), specialiteit

Roosteren: omniroast

Zintuiglijk profiel (smaak en aroma): abrikoos, vanille-ijs, melkchocolade

Zuurgraad: zoet

Body: sappig (rond)


Ingrediënten: 100% hele bonen, gebrande arabica koffie

Nettogewicht: 1000g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: El Salvador

Ten minste houdbaar tot: vervaldatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Volle bonenkoffie Mary Rose El Salvador Finca La Joya - hoe bereid ik een infusie?

Alle koffies van Mary Rose worden gekenmerkt door een brandgraad die omniroast wordt genoemd. Dit betekent dat ze veelzijdig zijn, zich ergens tussen lichte en donkere koffies bevinden, de kenmerken van deze twee soorten combineren, en geschikt zijn voor het zetten met bijna elke methode - espressomachine, druppelkoffiezetapparaat, cafetière op het fornuis of alternatieve methoden zoals koffiekegel, sifon, chemex, french press of aeropress.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit is het beste voor jou

Waarom zou je moeten kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van de productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • We zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat de productie niet schadelijk is voor de natuur waar we van houden.
  • We bieden alleen aan wat we voor onszelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat we mooi en waardevol vinden.
  • De producten van Mary Rose zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Het esthetische label, staat prachtig op de keukenplank.

Hoe wordt Mary Rose koffie gemaakt?

Stap 1: Mary Rose koffie groeit op lokale plantages, gerund door kleine ondernemers in verschillende regio's van de wereld. Uit de zongedroogde bessen worden de groene, ruwe koffiebonen geëxtraheerd en ze beginnen aan hun lange reis naar de branderij.

Stap 2: Kleine partijen koffie worden gebrand in een speciale oven, waar de temperatuur kan oplopen tot 250 °C! De bonen draaien in de machine en barsten onder de hitte. Ze worden een paar minuten gebrand. De kleinschaligheid van de productie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van de koffie die onder het merk Mary Rose wordt geproduceerd.

Stap 3: Terwijl de koffiebonen worden gebrand, wacht de koffiemeester op het juiste moment om de bonen uit de brander te halen en controleert hij ze om de paar tellen om te zien of ze de perfecte kleur, grootte, textuur of rokerigheid hebben.

Stap 4: De koffie wordt door een speciale deur in een draaiende trommel gegoten - een koelbak die is uitgerust met armen die de bonen gelijkmatig verdelen. Het brandproces stopt en de bonen worden onmiddellijk gekoeld.

Stap 5: Vers gebrande Mary Rose koffie wordt verpakt in een speciale verpakking om hun unieke aroma en smaak te behouden. Het eindproduct gaat naar de schappen in je keuken!

Code producent
5904665802670
Code producent
5904665802670
Netto gewicht
1000g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Opslag
Droog en koel bewaren.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel