Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Yaguar Fiesta 0.5kg
Yaguar Fiesta 0.5kg
Yaguar Fiesta 0.5kg
Yaguar Fiesta 0.5kg
Yaguar Fiesta 0.5kg
Yaguar Fiesta 0.5kg

Yaguar Fiesta 0.5kg

  • Yaguar Fiesta 500 g 0,5 kg is een Braziliaanse yerba mate vol fruitingrediënten in perfect gekozen verhoudingen. Het bevat veel cafeïne en heeft een milde smaak. Aanbevolen voor beginners en gevorderden!
Netto gewicht
Smaak van Yaguar
Maat
7,19 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid14,38 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 239.67 pts.

Yaguar Fiesta is yerba mate van de hoogste kwaliteit, geproduceerd volgens de eeuwenoude Zuid-Amerikaanse traditie. Hij wordt gemaakt van ilex die in een divers ecosysteem wordt geteeld zonder gebruik van pesticiden, kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen. Na de oogst ondergaan de bladeren en stokken een traditioneel proces van drogen met behulp van rook. Yaguar is echter verre van producten die bekend staan om hun sterk bittere accenten. Dit alles dankzij de lange periode van rijping (rijping), die maar liefst 18 maanden duurt. De gedroogde vrucht wordt dan edel en de verschillende plantaardige elementen harmoniëren perfect. Ondanks zijn milde smaak heeft yerba een hoog gehalte aan natuurlijke cafeïne.

Yaguar Fiesta is een heerlijke fruitige yerba mate, die voor bijna 1/5 deel bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong in perfect uitgebalanceerde verhoudingen. Naast de milde, lang gekruide yerba mate bladeren bevat de mix ook aardbeivruchten met een heerlijk zoete smaak. Deze wordt gecontrasteerd met verfrissende munt en citroengras met een licht zuur karakter. Het geheel wordt begeleid door rozenblaadjes. Hun bloemige geur is een geweldig bindmiddel van alle ingrediënten die in het mengsel worden gebruikt. Yaguar Fiesta staat garant voor een flinke dosis cafeïne in een heerlijke, unieke smaaklaag. Door de perfecte balans en het ontbreken van al te intense noten zal de yerba zowel beginners als gevorderden aanspreken. Een aanrader!

Ingrediënten:

80,6% YERBA MATE, 9,7% AARDBEI, CITROENGRAS, MUNT, ROZENBLAADJES, AROMA.

Extra info:

Netto gewicht : 500 g

Vervaardigd voor : Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst : Brazilië

Bereidingswijze : Giet water bij een temperatuur niet hoger dan 80 ° C.

Ten minste houdbaar tot : vervaldatum en partijnummer op de verpakking.

Koel en droog bewaren

Bezoek de officiële website van het merk.

Merk
Code producent
5903919011738
Code producent
5903919011738
Netto gewicht
500g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
geringe hoeveelheid stof
Kracht van yerba mate
gemiddelde stimulatie (3/5)
Bitterheid van Yerba Mate
evenwichtige Yerba mate, met duidelijke bitterheid (3/5)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel