Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g

Guayusa Pachamama Energia 25g

  • Op zoek naar stimulatie? Guayusa Pachamama Energia is de beste optie!
Netto gewicht
Maat
2,27 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid90,80 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 75.67 pts.

Ilex guayusa is een hulstsoort die uit dezelfde familie komt als yerba mate. Hoewel de plant nog niet zo bekend is, zal hij binnenkort zeker de bekendheid krijgen die hij verdient! De guayusa infusie bevat veel gezonde ingrediënten. Daarnaast heeft het een bovengemiddelde cafeïneconcentratie en heeft het een heerlijke zachte smaak. Guayusa is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de inheemse cultuur van Ecuador en Peru. Het is onvervangbaar tijdens grotere fysieke en mentale inspanningen, bijvoorbeeld tijdens de jacht of tijdens religieuze vieringen. Het is pas sinds kort dat guayusa de aandacht trekt van niet-Zuid-Amerikaanse consumenten. Het merk Pachamama is een pionier in zijn categorie op onze markt. De naam "Pachamama" verwijst naar de naam van de Inca-godin, beschermvrouwe van de Zuid-Amerikaanse fauna en flora.

Guayusa Pachamama Energia

Pachamama Energia combineert de originele Ecuadoraanse guayusa met een sterk opwekkende toevoeging van guarana. De beroemde Zuid-Amerikaanse vrucht bevat veel cafeïne. Gecombineerd met de stimulerende kracht van Ilex guayusa krijgen we een uitstekende bron van natuurlijke kracht. De infusie wordt een gezond alternatief voor energiedrankjes of koffie. De evenwichtige samenstelling wordt aangevuld met citroengras . Zijn frisse en licht bittere smaak is een geweldige aanvulling op een enigszins droog geheel. De Pachamama Energia infusie kan zowel warm als koud geserveerd worden met toevoeging van sappen, vruchten of kruiden.

Bereidingswijze

Er zijn twee manieren om guayusa te bereiden :

  • Doe 2-4 theelepels guayusa in de schaal van 200-300 ml. Voeg kokend water toe. Na ongeveer 5 minuten bereiding kunnen we de infusie proeven.
  • Doe 2-4 eetlepels guayusa in kokend water (ongeveer 500 ml). We koken het ongeveer 3 minuten en schenken het in drinkbordjes.

De delicate plantaardige smaak van de guayusa ilex maakt de infusie uitstekend met toevoeging van sappen, fruit of suiker. We kunnen het ook proberen te mengen met andere kruiden naast de yerba mate zelf. vruchten, sappen, suiker en andere kruiden, waaronder yerba mate. De drank kan zowel warm als koud worden geserveerd.

Ingrediënten:

87,7% * ilex guayusa, 10% * slib *, 1% * guarana, natuurlijke oliën.

* biologische landbouwproducten

Aanvullende informatie:

Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)

Aanvullende informatie:

Nettogewicht : 25 g

Gemaakt voor : Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst : Ecuador

Bereidingswijze : kokend water gieten.

Kan pinda's bevatten

Code producent
5902701427535
Code producent
5902701427535
Netto gewicht
25g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel