Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg
Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg
Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg
Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg
Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg

Yaguar Naranja Earl Grey 0.5kg

  • Yaguar Naranja Earl Grey is een zeer originele en ongewone combinatie. Delicate en verwarmende sinaasappelsmaken completeren de bitterheid op de beste manier.
Netto gewicht
Smaak van Yaguar
Maat
7,19 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid14,38 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 239.67 pts.

YERBA MATE THEE BESCHRIJVING:

Yaguar Naranja Earl Gray is een van de meest originele producten op de markt. De samenstelling lijkt op die van Yaguar Naranja. Het bevat echter het aroma van bergamot, een ondersoort van sinaasappel die wordt gebruikt bij de productie van populaire Earl Gray-thee. Hoe versmelt het met yerba mate? Heel goed! De verfrissende smaak van sinaasappelschil gaat goed samen met de etherische noot van bergamot. Het geheel wordt aangevuld door de toevoeging van goudsbloem- en korenbloemblaadjes. Het brouwsel stimuleert perfect, en heeft tegelijkertijd een positief effect op de gezondheid. Vermeldenswaard is dat de in het mengsel gebruikte ingrediënten veel vitamine C bevatten en een sterke antioxiderende werking hebben, die de weerstand tegen schadelijke bacteriën en virussen versterkt.

YERBA MATE THEE INGREDIËNTEN:

Yerba mate met stokjes en een gemiddelde hoeveelheid stof, sinaasappelschil, goudsbloemblaadjes, korenbloemblaadjes, natuurlijk aroma.

YERBA MATE THEE SMAAK:

Yaguar Naranja Earl Gray is zeer verfrissend. Toch is het verre van de typische fruitige yerba mate. Door het gebruik van het natuurlijke bergamotaroma krijgt het brouwsel een diepgaand karakter. Het zal worden gewaardeerd door mate-theefans die op zoek zijn naar een originele ervaring ergens tussen de fruitige frisheid en het etherische karakter van de kruiden. Yaguar Naranja Earl Gray werkt goed als een koele terere of een traditionele warme infusie.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Geteeld in een semi-wild bos zonder gebruik van pesticiden, kunstmest en andere chemische gewasbeschermingsmiddelen.

Officiële website van het merk: www.yaguarmate.com

Merk
Code producent
5902701427344
Code producent
5902701427344
Netto gewicht
500g
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
geringe hoeveelheid stof
Kracht van yerba mate
gemiddelde stimulatie (3/5)
Bitterheid van Yerba Mate
evenwichtige Yerba mate, met duidelijke bitterheid (3/5)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel