Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Vivarini - Citroenschil 1kg
Vivarini - Citroenschil 1kg
Vivarini - Citroenschil 1kg
Vivarini - Citroenschil 1kg
Vivarini - Citroenschil 1kg
Vivarini - Citroenschil 1kg

Vivarini - Citroenschil 1kg

  • Citroenschil is een van de meest waardevolle elementen van deze vrucht met vele kwaliteiten. Het bevat essentiële olie met een karakteristiek aroma dat zure en subtiel bittere tonen combineert.
Netto gewicht
Maat
31,90 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid31,90 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 1063.33 pts.

Citroenschil is een van de meest waardevolle elementen van deze vrucht met vele kwaliteiten. Het is al honderden jaren bekend in de natuurgeneeskunde, waar het brede gebruik ervan wordt gewaardeerd. Bovendien bevat het essentiële olie met een karakteristiek aroma, een combinatie van zure en subtiel bittere tonen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat citroenschil graag wordt gebruikt in culinaire toepassingen. Het verrijkt de smaak van gerechten uit vele landen en wordt ook toegevoegd aan desserts of infusies.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 100% citroenschil

Nettogewicht: 1000 g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: Egypte

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Let op: het product kan kleine hoeveelheden citroenpitten bevatten.


Citroenschil - hoe bereid je een infusie?

Citroenschil kan worden bereid als een op zichzelf staande infusie of in kleine hoeveelheden worden toegevoegd aan een thee of kruidenmengsel. U kunt een infusie op basis van citroenschil bereiden door een theelepel gedroogd product in kokend water (ongeveer 200 ml) te gieten. Laat ongeveer 10-15 minuten afgedekt trekken.


Waarom zou je voor Vivarini moeten kiezen?

  • Vivarini voldoet aan de verwachtingen van consumenten - zelfs de meest kieskeurige - die een uitstekende smaak willen in de producten die ze kiezen, met aandacht voor hoge kwaliteit, bewezen oorsprong en de hoogste ethische productienormen.
  • Vivarini zet zich in voor de kortst mogelijke routes voor het transport van goederen. Dit minimaliseert de ecologische voetafdruk, waardoor Vivarini producten nog milieuvriendelijker worden.
  • Vivarini is een merk dat alleen werkt met betrouwbare telers die kunnen voldoen aan een reeks strenge normen.
  • Vivarini producten zijn gecertificeerd om aan de voedselveiligheidseisen te voldoen en garanderen hun natuurlijke oorsprong (geen GMO!).
  • Je ontvangt elk van de producten die je bestelt in een verzegelde, voedselveilige verpakking die de inhoud perfect beschermt tegen verwering en het verliezen van hun kostbare kwaliteiten.
Code producent
5902701429935
Code producent
5902701429935
Merk
Vivarini
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel