Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g
Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g
Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g
Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g
Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g

Nustino Pindakaaspoeder Puur 200g

  • Nustino Pure 200 g is pindakaas in poedervorm met kaneel. Het bevat ongeveer 90% minder vet dan zijn traditionele tegenhanger. Het combineert perfect met water, waardoor een eiwitrijke crème ontstaat die perfect is voor een sandwich, shake of dessert.
Maat
6,89 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid34,45 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 229.67 pts.

Nustino - pindakaas in poedervorm

Nustino is pindakaas in een revolutionaire poedervorm. Meng het gewoon met water of een ander vloeibaar bestanddeel (voorgestelde verhouding - 50:50), en u krijgt een smakelijke crème die 90% minder vet bevat dan conventionele pindakaas. Nustino is bijna 50% eiwit in zijn zuiverste vorm. Door de diepte van de natuurlijke samenstelling en de fluweelzachte, romige structuur hebben we te maken met een product dat het ideaal benadert. Een groot voordeel is het universele culinaire gebruik van Nustino. Naast de sandwichcrème is het perfect als ingrediënt in sportshakes, als toevoeging aan ijs, yoghurt of gebak.

Nustino Pure laat u de diepte van de smaak van pinda's op een ongewone manier ervaren. De samenstelling bestaat uit 100% poedernoten zonder andere toevoegingen. Een ideale optie voor iedereen die op een traditionele en directe manier wil genieten van de rijkdom van de natuur!

Details over de samenstelling en voedingswaarden staan in de grafiek naast de foto van de pot.

Code producent
5902701424725
Code producent
5902701424725
Netto gewicht
200g
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel