Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Indega Seleccion Especial 0,5kg

Indega Seleccion Especial 0,5kg

  • Indega Selección Especial 500 g 0,5 kg is een Paraguayaanse yerba mate die bestaat uit geselecteerde hulstbladeren van de hoogste kwaliteit. Het wordt gekenmerkt door een klassiek bittere smaak, bevat veel cafeïne en is een geweldig stimulerend middel.
Maat
7,99 €
incl. BTW / stuk
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid15,98 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 266.33 pts.
Indega Seleccion Especial is een Paraguayaanse mate van de hoogste kwaliteit. Alleen de gezondste, rijpe bladeren en stengels werden geselecteerd voor productie, die vervolgens werden onderworpen aan een langere rijpingsperiode, die de sterkte van de infusie aanzienlijk beïnvloedt. Vaak gekozen door mateisten die houden van een verfijnde, sterke, bittere smaak met een rokerig, aards aroma.

BESCHRIJVING YERBA MATE THEE

Paraguayaanse kracht in de Indega Selección Especial verpakking is de kracht van traditie, natuur en ervaring. Sterke en vastberaden yerba mate groeide op een schone plantage. Alleen de gezondste, rijpe bladeren en stengels zijn geselecteerd voor productie. In de latere stadia van de productie werden ze onderworpen aan een langere rijpingsperiode, waardoor de kracht van de favoriete drank van de mateisten naar voren komt. Bitter, met een intens rokerig, zelfs aards aroma. Sterke, doortastende en verfijnde smaak. Perfect voor wie op zoek is naar klassieke sensaties.

YERBA MATE THEE INGREDIËNTEN

100% yerba mate.

YERBA MATE THEE SMAAK

Intens aroma van klassieke, rokerige yerba mate. Bittere smaak.

AANVULLENDE INFORMATIE

De plantages van Indega liggen in hetzelfde ecologisch schone gebied van Paraguay als Pajarito. Indega Selección Especial heeft een minder bittere smaak (hoewel nog steeds aangenaam intens) dan andere geselecteerde yerba.

Code producent
7840045018621
Code producent
7840045018621
Netto gewicht
500g
Hoeveelheid stof in de Yerba mate
grote hoeveelheid stof
Bitterheid van Yerba Mate
zeer sterke Yerba mate, met zeer uitgesproken bitterheid (5/5)
Kracht van yerba mate
sterke stimulatie (4/5)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel