Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g
Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g

Mary Rose - Matcha thee in blik - 100g

  • Mary Rose Matcha groene thee wordt gekenmerkt door zijn lichtgroene kleur, verfijnde, licht wrange smaak en aangename aroma. Het is een groene thee, gemalen tot een fijn poeder.
Netto gewicht
Maat
16,90 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid169,00 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 563.33 pts.

Mary Rose thee in een metalen blikje

Kent u dat gevoel wanneer u een heerlijke, rijk gearomatiseerde thee koopt, geniet van de heerlijke smaak, maar na enige tijd vervagen de smaak en het aroma en blijven alleen herinneringen over aan de heerlijke kwaliteiten van de gedroogde thee? Een metalen theeblik is een onmisbaar gadget in de keuken van elke theeliefhebber! Het maakt het niet alleen gemakkelijker om de gedroogde thee in het kopje te schenken, maar het beschermt de gedroogde thee ook tegen invloeden van buitenaf, zoals verwering, vochtigheid en zonlicht. Dankzij het metalen blik behoudt uw favoriete thee langer zijn heerlijke kwaliteiten! In ons metalen blik zit 100g Mary Rose thee. Eenmaal leeg kan het blik gebruikt worden om kruiden of andere theeën in te bewaren.

Mary Rose Matcha groene thee wordt gekenmerkt door zijn lichtgroene kleur, verfijnde, licht wrange smaak en aangename aroma. Het is een groene thee, vermalen tot een fijn poeder. Hij wordt gemaakt volgens een honderden jaren geleden ontwikkelde methode waarbij de theestruiken met speciale matten tegen de zonnestralen worden beschermd. Dit vertraagt de groei van de struiken. De bladeren worden lichtgroen en beginnen aminozuren te produceren, die bijdragen aan de zoetere smaak en het intensere aroma van de thee. Na de oogst worden de bladeren gedroogd en vermalen tot een fijn poeder. Matcha komt oorspronkelijk uit China, maar werd vooral door de Japanners gewaardeerd en werd een integraal onderdeel van hun tradities en cultuur. De gepoederde groene thee wordt gebruikt in een ceremonie die cha-no-yu heet en volgens strikte regels wordt uitgevoerd. Volgens de traditie worden voor de bereiding speciale instrumenten gebruikt: een kom (chawan) en een bamboe garde (chasen). Poedervormige matcha groene thee werkt ook goed als ingrediënt in gerechten en desserts; het kleurt voedsel heldergroen en voegt een aangename thee-achtige smaak en aroma toe.

Aanvullende informatie:

Ingrediënten: 100% groene thee in poedervorm

Nettogewicht: 100g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Matcha thee?

Giet 1 theelepel gepoederde matcha thee in een vat. Giet ongeveer 150 ml heet water over de thee, bij een maximale temperatuur van 70-80 °C. Klop de thee ongeveer 30 seconden op. Goed bereide matcha-thee zal consistent zijn. U hebt geen traditionele apparatuur nodig om de infusie te bereiden. U kunt de theekom vervangen door een kopje en de bamboe garde door een melkopschuimer of vork.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665805787
Code producent
5904665805787
Netto gewicht
100g
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Product met biologisch certificaat: PL-EKO-02 (Landbouw buiten de EU)
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel