Gratis levering van 99,00 €
Opslaan in boodschappenlijstje
Een nieuwe boodschappenlijst maken
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)
Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)

Mary Rose - Magische Jasmijn bloeiende thee (3 stuks)

  • Mary Rose Magic Jasmine is een unieke thee uit het Mary Rose aanbod. Hij ontvouwt zich tijdens het trekken en creëert een prachtige compositie in het kopje.
Maat
12,90 €
incl. BTW / item
De laagste prijs van het product in de 30 dagen voor de korting:
Prijs per eenheid516,00 € / kg
Snel afrekenen 1-Click(zonder registratie)
14 dagen voor teruggave
Veilig winkelen
Na aankoop ontvangt u 430 pts.

Mary Rose Magic Jasmine is een unieke thee in het aanbod van het merk Mary Rose. Het heeft de vorm van een theebolletje waarin witte theeblaadjes en jasmijnbloemen zijn verpakt. Tijdens het zetproces ontvouwt het bolletje zich om de binnenkant te onthullen en een prachtige compositie te creëren in de theepot of het kopje. De thee bekoort door zijn subtiele smaak en aroma. De witte thee wordt beschouwd als de mildste van alle theesoorten en mengt perfect met de etherische, delicate jasmijn. Voor een betere visuele ervaring raden wij aan de bloeiende thee in een glazen kop of theepot te zetten.

De thee wordt verkocht in een kartonnen doosje, verpakt per 3 stuks. De thee is gebonden met een draad, die voor het zetten kan worden afgesneden voor een beter resultaat.

Ingrediënten: witte thee, jasmijnbloem

Nettogewicht: 25g

Geproduceerd voor: Venusti Sp. z o.o.

Land van herkomst: China

Ten minste houdbaar tot: houdbaarheidsdatum en partijnummer op de verpakking


Website van het merk: www.maryrosetea.com


Hoe bereidt u Mary Rose Magic Jasmine blooming tea?

Giet 1 theebolletje in een kopje met afgekoeld water van ongeveer 90°C. Verplaats na 15 seconden het bolletje naar de pot en giet er kokend water bij - 100°C. Laat ongeveer 2 minuten trekken, tot de blaadjes volledig zijn uitgezet. U kunt meerdere keren water over de bol gieten. Voor een beter resultaat raden wij aan de bloesemthee te laten trekken in een glazen theepot.

Mary Rose - thee van hoge kwaliteit uit de hele wereld

Mary Rose biedt niet alleen hoge kwaliteit koffie en inspirerende natuurlijke eetbare bloemen, maar ook een brede selectie van de beste kwaliteit thee van 's werelds meest gewaardeerde plantages. Mary Rose biedt klassieke smaken van zwarte en groene thee, maar ook de minder populaire pu-erh thee, gewaardeerd om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Naast de klassieke smaken vindt u ook verrassende, originele samenstellingen, die uw gehemelte zullen prikkelen met hun unieke smaken.

Mary Rose - kwaliteit, verantwoordelijkheid en dit wat het beste voor u is

Waarom moet u kiezen voor Mary Rose?

  • De producten van Mary Rose worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. De garantie is ons persoonlijk toezicht op elke fase van hun productie. Wij zorgen ervoor dat het product dat u in handen krijgt het beste is dat het kan zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat de producten gezond zijn en goed voor mens en milieu, dat hun productie niet schadelijk is voor de natuur waar wij van houden.
  • We bieden alleen aan wat we zelf en onze dierbaren zouden kiezen. Wat wij mooi en waardevol vinden.
  • Mary Rose producten zijn het resultaat van samenwerking met alleen betrouwbare leveranciers, die onze opvattingen over het respecteren van het milieu en het garanderen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor hun werknemers delen.
  • Elk product is verpakt in een praktische kartonnen doos, voorzien van een venster waardoor u het product precies kunt zien zoals het is.
  • Het esthetische etiket, ontworpen in bijpassende kleurtonen, staat prachtig op de keukenplank.
Code producent
5904665803875
Code producent
5904665803875
Netto gewicht
25g
Formulier
Bladeren
Merk
Mary Rose
Opslag
Droog en koel bewaren.
Aanvullende informatie
Het product kan pinda's, noten en glutenbevattende granen bevatten.
Heeft u hulp nodig? Heb je vragen?Stel een vraag en we zullen snel reageren en de meest interessante vragen en antwoorden publiceren voor anderen..
Stel een vraag
Als deze beschrijving niet voldoende is, stuur ons dan een vraag over dit product. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacybeleid. Door gegevens te verstrekken, aanvaardt u de bepalingen van het privacybeleid.
Schrijf uw mening
Uw mening:
5/5
Uw eigen productfoto toevoegen:
pixel